İngilizce öğrenmenin en kolay yolu?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar,
İngilizce öğrenmenin en kolay yolu sizce nasıl?

Yurtdışına gidip orada konuşarak öğrenmek en kolayıdır ama bua herkesin bütçesi ve zamanı olmayabilir.

Farklı görüşleri olanlar bilgi verebilir mi?

hizlandirilmis_ingilizce_kursu.jpg

hızlandırılmış ingiliçce kursu olabilir.

ay kendimi tutamıyorum, arkadaşın açtığı her konuya uzmantv'dekiler gibi yazasım geliyor.
üstteki beyefendiler yaptığınız çok ayıp...
ingilizce öğrenmenin en kolay yolu diye bir şey yoktur, emek ister, sabır ister, zaman ve istek ister.
hepsi bir arada olursa öğrenebilirsiniz, bende mesela istek ve sabır yok, o yüzden öğrenemiyorum ama bütün yöntemleri biliyorum.
mesela şunları yapabilirsiniz...
(neler yapılacağını görmek için 15 TL ödeyerek premium danışmanlığımı alabilirsiniz)

ay kendimi tutamıyorum, arkadaşın açtığı her konuya uzmantv'dekiler gibi yazasım geliyor.
üstteki beyefendiler yaptığınız çok ayıp...
ingilizce öğrenmenin en kolay yolu diye bir şey yoktur, emek ister, sabır ister, zaman ve istek ister.
hepsi bir arada olursa öğrenebilirsiniz, bende mesela istek ve sabır yok, o yüzden öğrenemiyorum ama bütün yöntemleri biliyorum.
mesela şunları yapabilirsiniz...
(neler yapılacağını görmek için 15 TL ödeyerek premium danışmanlığımı alabilirsiniz)

Özelden iban atarsanız sevinirim.

Kolay yolu aramamaktan geçiyor ingilizce öğrenmek.

Çok sevdiğiniz filmleri türkçe dublaj ingilizce altyazı yapabilirsiniz. Ya da tam tersi.

Kursa giderek temeli olusturduktan sonra yabanci ulkeye gitmek isime yaradi dostum
Bir dil en kolay o dili konusan insanlar ile iletisim kurmaya calisarak ogrenilir.
Internetten KO-KO isimli bir yonteme bak derim.
Bu isim sirri istek ve surekli konusarak yapilabiliyor.
Ingilizceyi hayatinin her alanina sokmaya calis

Dün bir adam geldi muayeneye. 15 yıldır Hollanda'da yaşıyorum dedi. Tek kelime ingilizce veya Flemenkçe ogrenmemiş. Çok garip

İngilizce kitaplar okuyun. Dil kursu kitabı değil tabi. İlgilendiğiniz konularda kitaplar. Kursa katılmak tabii daha yararlı olur. Bir de yurtdışında kurslar var. Sokakta da ingilizce konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Önce normal bir kursa katıldıktan sonra yurt dışı kurskarından birine gidebilirsiniz. Malta'da kurslar daha hesaplıymış. İngilizceleri lehçeli olabilir tabi.

merhaba, udemy ve youtube'de Haluk TATAR ingilizce diye arama yaparsaniz set olarak görürsünüz youtube'de ücretsiz hali mevcut. onu izlerken örneğin kelimeleri, 10'ar, 5'er gibi yazmak akılda kalıcılık sağlar ve minik kağitlar yazabilirsiniz evin bir cok bölümüne geçikte dikkatinizi geçecektir öğrenmenize de katkı sağlar.
nacizane tavsiye.

Burdan youtube'ye ulaşabilirsin. LİNK:

Geri