ingilizce kursu:/

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
arkadaşlar selam. bi derdim var, umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar. istanbul'da sürekli yüksek lisansa başvuruyorum, mülakata da çağırıyorlar ama maalesef mülakat biraz şans işi olduğu için o aşamada takılıp kalıyorum. ben de ingilizce için bi kursa gitmeye karar verdim, eğer bi ingilizce puanım olursa birçok adayın önüne geçebilirim diye düşünüyorum. bu yüzden istanbul'da ingilizce kursu arıyorum. hem yds/yökdil gibi sınavlarda fena puan aldırmasın hem de anlama ve konuşma konusunda işime yarasın istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek, tavsiye, fikir vs. verebilecek birileri çıkarsa çok memnun olurum.

En iyi İngilizce konuşan birileriyle konuşarak öğrenirsin İngilizceyi. Bir de yeterli seviyeye geldiğinde İngilizce kitaplar okuyabilirsin. Kurs dışında bunlar işine yarayabilir. Bizim okulda bir kız İngilizcesini geliştirmek için Nijeryalıyla sevgili olmuştu. Şlkjhlk

Para sıkıntı olmaz diyenler için en iyi dil eğitimi kültür merkezlerinde verilir bana göre.

Amerikan kültür merkezi, Fransız kültür merkezi, İtalyan kültür merkezi vs.
Hangi dili öğrenmek istiyorsan onun ülkesinin kültür merkezine git derim.
Pahalı ama çok iyi öğretiyorlar.

para mühim değil ayıptır söylemesi mayışım iyi sjbsjsjsj başka alternatifler sunabilecek olan var mı arkadaşlar bu işi halletmek istiyorum artık ya, bi kere daha hevesim kursağımda üniversite kapısından dönecek gücüm yok. :p

para mühim değil ayıptır söylemesi mayışım iyi sjbsjsjsj başka alternatifler sunabilecek olan var mı arkadaşlar bu işi halletmek istiyorum artık ya, bi kere daha hevesim kursağımda üniversite kapısından dönecek gücüm yok. :p

Normal öğretmen maaşı mı veriyorlar size? Bir de o çocukları eğitmek nasıl? Konuna tecavüz ettim ama kusura bakma artık.

Kurslar da şans işi , ben bulunduğum şehirde çok övgü alan bi kursa yazılmıştım , tam pre-intermediate' a geçtim , kurs iflas etti :d paralar boşa gitti .
Online eğitimleri düşünün bence , memnun kalıyorlar.

bakırköy'de vardı bi yer ama adını unuttum bu mesaj rezerve olsun aklıma gelince düzenlerim :/

Özel ders al benden necati sıfırdan seni yds min.80 toefl 90 alacak seviyeye çıkarırım. Saati 150TL, 3 ay haftada 8 saat

aegishjalmur senin gibi zengin bir insan öğretmenceğizden 150 lira mı talep ediyor? Bir de Türk erkekleri daha kibar diyordun. xd Bende olsa bedava verirdim sana malumat -)

Nikahını da isteseydin. 450 kim veriyor be. İngiltere premsesliği mi kazandıracaksın o paraya. Şlknlm

Saati 100tlden çok daha yüksek puanları hedeflerim, saygılar.

O değil de kurslar falan boş geliyor bana. Eğer imkanın varsa yurtdışı ya da yabancı arkadaşlar yabancı filmlerle destekleyebilirsin, gramer dışında.

Saati 100tlden çok daha yüksek puanları hedeflerim, saygılar.

O değil de kurslar falan boş geliyor bana. Eğer imkanın varsa yurtdışı ya da yabancı arkadaşlar yabancı filmlerle destekleyebilirsin, gramer dışında.

kimse bana yabancı dil demesin ya 8 yaşımdan beri türkçe dublaj izlemiyorum ama bu iş hiç öyle olmuyor :( yurtdışını da biraz dil öğrendikten sonra düşünüyorum:/

Maasin iyiyse Turkden degil İngiliz vatandasindan dil egitimi al arastir bulursun :)

kimse bana yabancı dil demesin ya 8 yaşımdan beri türkçe dublaj izlemiyorum ama bu iş hiç öyle olmuyor :( yurtdışını da biraz dil öğrendikten sonra düşünüyorum:/

Haklı olabilirsin ama ben hem dil eğitimi aldığım için hemde bu yollarla geliştirdim şu an shakespeare eserlerin analiz ediyorum.p

Geri