İngilizce konuşmak

Konu sahibi son olarak 2901 gün önce görüldü
İngilizce öğrenmek konuşmak için ne yapmalıyız

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yumurta 2 bardak un bir kaşık şeker süt çikolata felan karıştır iç ohh mis gibi çatır çatır ingilizce konuşursun

seviyorum abi ingilizce konuşmayı ya
fantesetyu falan kibar bi dil gibi geliyo bana

Alt yazı dizi izle, İngilizce alt yazı izle, gir netten birilerini bulup olduğu kadar konuşmaya çalış onlar seni dalga geçerek düzeltiyorlar zaten.

Bu arada bende zencilerin ağız dolusu ettiği küfürleri seviyorum.

İzlediğin dizi ya da filmleri orjinal dilinde Türkçe alt yazı olarak izle, en basitinden kullandığın telefonun dilini ingilizce yap kullandığın uygulamaların dilini ingilizce yap, kendine mektup arkadaşları edin yani dijital olanından. Oyun oynuyorsan yabancılarla oynamaya daha fazla gayret et. Bu bahsettiğim şeyler özellikle kullandığın programlar ve telefon dilini ingilizce yapmak gerçekten küçük bir şeymiş gibi görünse de işe yarıyor.

saati 200 tlye öğreteyim şeycim :ppp

2 yumurta 2 bardak un bir kaşık şeker süt çikolata felan karıştır iç ohh mis gibi çatır çatır ingilizce konuşursun

sen bakma bu denyonun tarifine
bir tane gramer kitabı en az 200 sayfa, bir tane dictionary siyah mukavva kapak, bir tane de pratik ingilizce defterini bakır tencereye koyuyorsun üzerine bir kanarya kakası bir serce kanadı koyuyorsun 7 çay bardağı suyla güneş görmeyecek şekilde bekletiyorsun ..

sonra onu iç 7 gün boyunca her gün bir bardak ..

sonra da Abaris e git tedavi etsin yazık miden mafoldu

Yazılı bir şekilde İngilizce öğrenmenin hiçbir yararı yok. Hiç yani. 1 haftalığına bile olsa yurtdışına çıktığın zaman 1 sene çalışarak öğrendiğin İngilizceden daha fazlasını öğreniyorsun.

Bir İngiliz hatun bul ve onunla en az bir sene yaşa. Mümkünse İngilterede yaşa. Burada hatun Türkçe öğrenmeye kalkışır ve senin işini bozar. Diğer yöntmlerde tabii öğretir ama bunun kadar başarılı olmaz. Kitaplardan ve kurslardan öğrenemeyeceklerini öğrenirsin.

İngilizce öğrenmek istiyorsanız size önerim var justEngilish de çok güzel egitim var ögretmenleri çok ilgili

alakalı bide online egitimi var öğrencilerine, kurumda öğrendiklerini pekiştiriyor onlarla

herkese tavsiye ederim....

Benim ingilizce buraya kadar. Hepinize teşekkür ediyorum.

süper lisede öğrendiğim ingiliççemi onlayn oyunlarda elin gavurlarına küfrederek geliştirdim :/

Çat pat bir şeyler biliyosanız konuşma kısmı büyük oranda özgüven işidir

Geri