İngilizce Dili Hakkında İlginç Bilgiler

• Kullanıcı Lilith*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
  • 1 - Almost
Almost kelimesi , İngilizce Dilinde Tüm Harfleri Alfabetik Sıraya Göre Dizilmiş En Uzun Kelimedir. Türkçede Anlamı İse , '' Neredeyse , Hemen Hemen'' anlamına geliyor.

• 2 - Dreamt
Ne Kadar Gerekli Bir Bilgidir Bilinmez Ama , İngilizcede ''mt'' harfleri ile sona eren tek kelimedir. 'Rüya Görmek' anlamına geliyormuş kendileri.

• 3 - Month , Orange , Silver , Purple
İngilizce dilinde bu kelimelerle kafiye yapamazsınız.

• 4 - Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
bu kelime , 45 harf ile İngilizce'nin en uzun kelimesiymiş. Anlamı ise , 'çoğunlukla yanardağlarda bulunan çok ince silis tozunun solunmasıyla oluşan hastalık' anlamına geliyor.

• 5 - Screeched
Bu kelime İngilizce'de tek hece olarak en uzun kelimeymiş.

• Son Olarak ,
İngilizcenizi ne kadar geliştirirseniz geliştirin 30 years ı içinizde otuz years diye okursunuz

Mustafa Kemal Atatürk was born in 'binsekizyüzseksenbir'.

3. ve sonuncu kural dışında diğerleri ciddi ciddi doğru. :)

bi kafiye bekliyorum o zaman senden :D

En basitinden circle, turtle ve sonu -able ekiyle biten her kelime doğru okumayla yani müzikal olarak doğru flow ile istenilen kelimeyle kafiye yapılabilir ki malum şiirde, şarkıda her alanda kafiye için özel isimler de kullanılabilir.

İngilizce okuyorum ben, coşturmayın beni. :D

Hemen şuradan 753.000 örnek verebilirim:

http://www.rhymezone.com/r/rhyme.cgi?Word=purple&typeofrhyme=perfect&org1=syl&org2=l

En basitinden circle, turtle ve sonu -able ekiyle biten her kelime doğru okumayla yani müzikal olarak doğru flow ile istenilen kelimeyle kafiye yapılabilir ki malum şiirde, şarkıda her alanda kafiye için özel isimler de kullanılabilir.

İngilizce okuyorum ben, coşturmayın beni. :D

Hemen şuradan 753.000 örnek verebilirim:

RhymeZone: purple

wooof eyvallah be :D

Geri