ingilizce bilmeyen insan

Konu sahibi son olarak 2811 gün önce görüldü
Kişi 22 yaşına gelmiştir. 9 sene üniversite öncesinde, 2 sene üniversitede ingilizce eğitimi almıştır. Ama 3 senedir üniversitede ingilizce-1 dersini veremez. Kendisi bilinenin aksine cahildir. O ingilizce derslerini veremedikçe tembel, tatsız tuzsuz bi şey olur.
Çevirileri adeta bir google translate terktir, utanır da ingilizce bilen arkadaşlarına söyleyemez.
Peki soruyorum, bu kadar sene örgün ingilizce eğitimi aldığı halde bilmiyor olmak onun suçu mudur yoksa sistem yine garibi hor mu görüyordur? onun da senin gibi canı var sistem!!!

İsyan etmişliktir.
bazen keşke bilsem dedirtir
ama o insan ben değilim

en azından hi diyebilmeli bi insan. sırf hi demedi diye linç edilmekten son anda kurtulan kimseler oldu yani. ayıp artık.

En sevdiğim dersti. Dil bölümünde olmadığım için bölüme gidemedim tabii. :T:

Gunumuz kosullarında yalnizca ingilizcenin bes para etmedigini dusundukce icler acitan durumdur. Ogrenin artik su dili :T:

Artik Rusça önem kazanmaya basladi napcez acaba

zamanında konuşurdumda gram anlamazdım bu dilden şimdi en fazla derdimi anlatır dert dinliyebilirim ama bana lazım olan pc ingilizcesi okuduğum zaman anlıycam hoş az çok bişeyler kapıyorum ama cahilim işte bilmiyorum var mı :D

Bu bizim şirkette ki güvenlik : p
Müşteri geldiğinde önce buyrun der sonra o kaba sivesi ile welkaaaaam der sonra yu ar velkam der duyunca kahkaha atasım gelir. 9 Sene dersi alsaydi sanirim Ana dil seviyesinde konuşabilirdi .

Herkes bilmek öğrenmek zorunda değildir elbette ama bilmeside ekstra bi durumdur hele de özel bir üniversite de ise bilmemesi ayıptır. :p

Hatta bir arkadaş mailin de ingilizce bilmediğini şu şekilde anlatmistir musteriye;

Dear marianne;
Sorry I'dont speak English : p

Best regards .

ogrenin , yuh , ayip , hala mı bilmiyonuz diyenlerin ana dili gibi bilmediği gercegi. sizene olum isteyen bilir isteyen bilmez. :x siz sanki her halti tam anlamiyla yapiyonuz da.

Ayni ben :/
Normalde hep iyiydi derslerim ingilizce de ama su son gittigim okulda baya kötü oldum hic birsey anlamiyordum resmen...ve sinava türkce girmek zorunda kaldim..simdi de Karne de ingilizce yaziyor.güzel bir Not ile ..düzelttirmeye de gitmedim..islere kolaylikla alinabileyim diye ama baya sorun yasayacaga benziyorum..biri Gelse konussa ingilizce yandim ben :kiki:

bir lisan bir insan mantığından hareketle bilinse iyi olur; bilinmiyorsa da çok dert edilmemelidir nitekim bu sizin "ihtiyaçlarınız" ve "standartlarınız" ile alakalıdır.
öğrenin artık şunu, neden bilmiyorsunuz? gibi yargı cümlelerine de aldırış edilmemelidir.
neden edilmemesi gerektiğini bir gazoz ısmarlanırsa anlatırım.

fak yu'nun anlamını hayatı boyunca "lanet olsun dostum seni kahrolasıca pislik" sanacaktır. : ((((

O benim. Eksikligini hissetmiyorum derken iş ararken hissettiğim aklıma geldi ehehe neyse yine de hissetmiyorum.
Fazla hisli bir cümle oldu :/

Derdim var'da konu açan Lethe editi ; bir arkadaşı görüyorum inceden ben olduğumu düşünüp laf yapmış ; burada bahsedilen kişi başka !!11!11!!
kişiye <3 ldkslf.

Geri