İnek sağan kadın çekici midir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1727078557954.png

Erkek beyni öyle nadir bulunan bişey ki bundan bile etkileniyormus insanlar konsept yapmış inşallah gidip herkes evine inek almaz

Olabilir ama etin ve sütün kilosunun ne kadar olduğunu düşününce inek de çekici olabilir sanki, bilemedim.

• Hehe
Tepkiler: ne
Herkesin çekim gücü farklıdır arkadaşlar kimi çekici bulabilir şalvarlı inek sağan hatunu kişinin ruh dünyasında yarattığı fanteziye sınırsız kjkjkj arkadaşın dediği gibi ineği bile çekici bulanı gördük kjkhjhjhj

Bu arada serçe ben hiç o bacakla inek sağan görmedim kjkjkj

Çeşme başında buluşup balkondan mendil düşürüp düğünde bakışarak evlenen bir irktan herşeyi beklerim ben ))

Pastörize süt satar, peynir üretir, tereyağı üretir, evini çekip çevirir, muhtemelen bahçe ürünleriyle de arası iyidir, bol bol kışlık gıdalar da üretiyordur . Üretici kadının beyni çalışıyordur ve benim çekicilik standartlarıma girer. İşsiz kadınlardan,(inşallah zengin koca bulacaklar) işi olup da ne yaptığı belli olmayan; bol saat bakışmalı office maceraları olan kadınlardan,Oturup sohbet etsen gratis dışında konuşacak kelamı olmayan kadınlardan daha çekici olduğu kesin.

Konuyu ben acsam
Sapik bu galiba
Baskasi acinca: ya hahahahha nerden geliyor boyle konular akliniza hahaha guldum yia

• Kusmak
Tepkiler: W
Geri