indirme hatasi

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
benim masaüstü pc de dizi indirecem ama yarıda kesiyo bağlanti hatasi veryo acaba benim pc de eksik program olduğu için mi indirmiyo...

Teknik bir bağlantı hatası olduğu gibi, sitenin bağlantı trafiğinden kaynaklanan bir hata da olabilir. Buna bir virüsün sebep olması da muhtemeldir. Ya da yetkisel bir durum var; illegal downloadlarda böyle durumlar bazen vuku bulabiliyor.

:hi:

İndirme sorunları genelde internet kopmalarından kaynaklanır. Tabi hatayı görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz. Sana torrent kullanmanı tavsiye ederim. En azından inmiş kısım çöp olmaz :)

Olabilir efendim, daha önceden bir kere bile gerçekleşmemiş bir problem bir anda ortaya çıkabilir. Mesela tam örnek olarak şuan benim pc aniden kapanmaya başladı. Pc'yi aldığımdan bu yana böyle bir sorunu ilk kez yaşadım. Formatla sorun çözüldü nihayetinde. Sözün özü, pc, internet kavramları her zaman hiç umulmadık sıkıntılara gebe olabiliyor. :hi:

İndirme sorunları genelde internet kopmalarından kaynaklanır. Tabi hatayı görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz. Sana torrent kullanmanı tavsiye ederim. En azından inmiş kısım çöp olmaz :)

onu bir kere denedim her şey pek indiryo galiba dizi falan

onu bir kere denedim her şey pek indiryo galiba dizi falan

Ne demek istediğini pek anlayamadım ama :)

Bir çok şey indirebilirsiniz dizi, film, oyun,program geniş bir alan en önemlisi bu tür kopmalar için indirdiğin kısmı baştan indirmek zorunda kalmıyorsun kaldığı yerden devam eder download etmeye

Öncelikle utorrent programı kurman lazım bilgisayarına sonra en önemlisi indirmek istediğin dizinin kaynak torrentlerini bulman lazım. Burası biraz karışıktır daha önce hiç kullanmadığın için kafan karışabilir. Sen indirmek istediğin diziyi bildir sana kaynak bulmada ben yardımcı olurum. Hatta başka arkadaşlarda yardımcı olur :)

Türk dizisi mi :D bunu youtuba da bile bulursun indirmene gerek var mı ki

mak res idm kur youtubedan indir. Öylesi daha basit olur. :s3:

Bu tür dizilerde çok kaynak bulamazsın zaten. Sen nerden indirmeye çalışıyordun mesela

Hmm sen o kaynağı kaldırda reklam olmasın yönetici arkadaşlar sıkıntı yaratır belki :)

Şuan telelefondan girdiğim için çok fazla yardımcı olamıyorum sana bı aciliyeti yoksa bilgisayarımdan bı kaynak araştırması yaparız sana

Geri