İndirim var diye girdiğiniz mağzanın uçuk fiyatları

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
İndirim var diye girdiğiniz mağzanın uçuk fiyatları

* %50 indirim yazısına kanıp içeri girdiğiniz mağzadaki bir kotun 70 tl olduğunu gördüğünüz ve "iyi ki indirime girmiş " dediğiniz durum

100 TL`lik bir kazagı begenmeniz akabinde.
Önceden 200 TL miydi canım hadi sende diye saçmaladıkları durum.

Genel de İpekyol denilen marka da başıma gelir:p

Beymen, Vakko, Fabrika, Tommy , Diesel gibi gibi..

Mavi'nin camında da hep %50 yazıyor iceri giriyorsun %50 indirimde olan bir sey yok:T:

sövüyorum öncelikle
bi heves giriyorum sonucta hayal kırıklığı oluyor
günah günah :D

Mango, Nike, guess jeans ben bunlarin ucunde yasiyorum bu durumu. Genelliklede magza icinde soylenirim calisanlarla espri patlamasi olur..
( hayal kirikligi yasamam hos girmeden o markalarda bilmem 10 yada 50€ arasi fiyat beklentim olmuyor yani daha fazla oldugunu biliyor insan)

'bak bunlar da bizi kekliyo, 60 liralık pantola, 70 lira etiket yapıştırmışlar, bide %20 indirimli hali bu' dediğimiz , ve satıcıların da 'gel sana 60 lira yapalım' dedikleri durum

Aslında işin içinde olsanız acirsiniz verdiğiniz paraya.
Ünlü markaların bile mağazada etiket + komisyon vs fiyati
Yüzünden binlerce tl lik bir pazar oluyor..

Işcilik ve malzeme yi Düşünsenize toplayın ünlü bir marka bile 70 tl den fazla etmiyor.

Ayakkabı yapımında da keza aynı şekilde Nike gibi bi marka yurt dışında 90 tl den fazla bir paraya satılıyor fakat ülkemizde 300 tl ve üstü diğerlerini de düşününce. (Bunları almak bir çok kişi için hayal oluyor)

Oysa yapımı 100 tl bile değil. .

Kahrolsun kapitalizm.

Kapıdan içeriye girene kadar pembe rüyalarda olursunuz

Mağaza/avm bana ne kadar uzak kavramlar.
Hiç sevmem.

Özel tasarım elbiselerde indirim var dedi bayan bize, fiyatını sorma gafletine düştük. Bilmem kaç bin tl imiş, acaba indirimsiz hali kaçtı ki?

Geçen gün başka bir renk de bot alayım bir daha ki kışa giyerim dedim. Daha önce aldığım botun fiyatını sordum 90 tl dedi. %50 indirimli hali. Sezon başında 60 tlye almıştım aynı botu halbuki. :D

Gecen basima geldi beyendigim hersey de onda yok efendim indirim dediler hanginde vardem kiytirk mallari koyup onlara yapmislar insanlari kandiriyolar hep

kapıdan içeri alana kadar geçerli olan indirim şeklidir genelde, sen içeri bi gelde o indirimli ürünler zaten bitti başka bişey iteler göndeririz düşüncesi hakimdir .

Geri