Inconvenient

Konu sahibi son olarak 203 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cici:

@Zaja

O kADAr anlatılıcak şey varki

Uyuz, gıcık beni deli eden iri cüsseli :D say say bitmez anlicağınız

Sohbeti hoş biri ve tekrar aramızda :)

hOŞGELDin ogün.

Yeni nicki Hercules :D tanısmamız pek iyi olmasada iyidir gec oldu güç olmadı ;p

Hafif siklet boksör :) Severim kendisini sıcak kanlıdır bi gün buluşup manita yapcaz :D

Sohbeti hoş insanı güldüren biri bu aralar güldürmüyor pek beni :) Bazen hiç bişey demden ortadan kaybolabiliyor. Eğlenceyi çok sever arkadaşları olunca pcye girmez.. Cumartesi pazar ortadan kaybolur..
Aşık oluncak biri ama o kzılara yüz vermez :D

Muhabbetini sicakkanliligini, espiri anlayisini sevdim.
Biraz bana benziyor bi yönü; oda cenesi yuzunden kötü bir insan olarak lanse edilmesi :D
Hatta ikimizde bu huyumuz yuzunden ilk foruma geldigim zamanlarda ufak bi tartisma yasamistik, ama onuda unuttuk gitti, buda onun kinci ve yumusak kalpli oldugunu gösteriyor bence :cici:

Suratsizsin teki :hih: kabul etmesede oyledir benim icin
ama yeri gelir deli doluu , sohbeti hos biri :cici:

Tanışmadık henüz eskisi kadar aktif değil bu sıralar kendi halinde . .

Zig zaglı,engebelli yollardan tanışmış olsakta memnunum.Bazı durumlardan dolayı ona karşı önyargı beslemiştim.Ancak herzamanki gibi şüpheciydim,objektiftim.Şüpheci ve objektif olmakta meyvesini her daim veriyor zaten ;) neyse... bakış açılarımız,zevklerimiz yer yer farklı olsada sevdim.Açık sözlü,dobra biri.Hodri meydan diyebiliyor çekinmeden.Kas yığınının arkasında yumuşak bir kalbi var.

Birde küçük bir tavsiye herkese: Sanal tahmin ettiğinizden çok daha fazla kaoslar bütünü.En dürüst sandığınız insan bile ikiyüzlünün önce gideni olabiliyor.Siz siz olun bilhassa sanalda size söylenenleri sorgulayın,araştırın.Kuru sevginiz söylenenlere inanma nedeni olmasın.Konuşun sorun soruşturun tabi sizin için önemliyse.

Hayatında başarılar Ogün abi (;

Kaç yıl oldu ya? :p

Uzun uzun uzunnn zamandır tanışıyoruz 7 yıl oldu sanırım:p

Sinirlendirmeyin döver.

Buralarda olmasına sevindigim bir üye .. Bir ikinci daha var oda olsa tam olacak ( Tahmin et bakalım ) :p

Pisi pisi kopatız.
Billah yaparız falan filan. Neyse. Hiç sohbetimiz olmadı ama psikopatmış kendileri. Bu yüzden saygı duymaya başladım kendilerine. Psikopatlık candır :T:
Tanışma fırsatı olur belki. Neyse kaçtım. Sonra gelirim yine bb.

Tanışıp sohbet etme fırsatı bulduğum, canayakın , samimi ,neşeli, komik ,efendi arkadaşlarımdan birisi. Kendisiyle keyifli sohbetlerimiz oluyor , değer verdiğim kişiler arasında hemen yerini aldı. Köpeği ile aramızda özel bir bağ var ama kıskanmasın yapacak bişey yok :D

Umarım hep mutlu olursun:cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri