freerunning321
Üye
-
-
-
-
-
arkadaşlar bilgisayarımda oyunlarda çok hafif takılmalar oluyordu.incom teknoloji diye bi yer buldum götürdüm dedim takılıyo felan işte sonra aldılar bilgisayar bi ton hava attı işte yok ben hackerım türkiyenin ilk hackerıyım ismimi duydun mu felan filan herneyse 4-5 gün bekledim hala testte diyolar aradığımızda en sonunda aldık bilgisayarı dediler sorununuz uefi windows kurulmuş biz onu ntfs yaptık sorununuzu hallettik.eve geldim bi süre çok hafif takılma olmuyodu sonra tekrar başladı he bu arada yaptık dediler onun dışında bi işlemci soğutucusunu takmalarını istemiştik takmışlar ama yarım yamalak yapmışlar her şeyi kasa kapanınca sol yandaki fan işlemci soğutucusuna çarpıp ses yapıyordu.Karşılığında 70 tl aldılar sadece soğutucu değiştirip bide faceden sormuştu sisteme format atalım mı diye atın dedim sadece c ye atmış oda şüpheli hala enterprise windows duruyor annemide aramışlar sabah işte 50-60 tl sonra patronları aradı tekrar 70 tl tuttu yani bildiğiniz ayakta mokoko yedim buna nasıl bi çözüm getirilebilir ve ben yandım başkaları yanmasın ne olursa olsun forumlardan şaşmayın garantisi var ise garantiye verin ASLA BİLGİSAYARCIYIM DİYEN BİRİNE GÜVENMEYİN TANIDIĞINIZ BİRİYSE BİLEMEM AMA BU ADAMLARIN HEPSİ DOLANDIRICI FORMAT ATMAYI BİLİP KENDİLERİNE BİLGİSAYARCI DİYORLAR VE Bİ TON HAVA BASIYOLAR SONUÇ?? TABİKİDE 0000
BUNLARI YAZDIM NEDEN Mİ? NE OLURSA OLSUN SİZİN VE AİLENİZİN DIŞINIZDA HERKES PARANIZIN GÖZÜNDE HERKES AZ İŞ YAPIYIM ÇOK PARA ALIYIM DERDİNDE O YÜZDEN SORUNLARIMIZI KENDİMİZ ÇÖZÜP BÖYLE DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRMAYALIM!
NEYSE BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR MI PARA MI GERİ İSTİYORUM
ALAMASSAMDA EN SONUNDA ARAYIP SÖVCEM YANİ BAŞKA SEÇENEK YOK HİÇ YOKTAN İÇİM RAHATLASIN PARAYI HARAM EDİYİM
HE BIRDE FACEDEN BISEY YAZINCA GÖRÜLDÜ YAZIYOR SONRA ONU KALDIRIYO ONA HACKERLIK DIYO HERHALDE DSF:AAD:FGDFD
FDFDFdaf
BUNLARI YAZDIM NEDEN Mİ? NE OLURSA OLSUN SİZİN VE AİLENİZİN DIŞINIZDA HERKES PARANIZIN GÖZÜNDE HERKES AZ İŞ YAPIYIM ÇOK PARA ALIYIM DERDİNDE O YÜZDEN SORUNLARIMIZI KENDİMİZ ÇÖZÜP BÖYLE DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRMAYALIM!
NEYSE BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR MI PARA MI GERİ İSTİYORUM
ALAMASSAMDA EN SONUNDA ARAYIP SÖVCEM YANİ BAŞKA SEÇENEK YOK HİÇ YOKTAN İÇİM RAHATLASIN PARAYI HARAM EDİYİM
HE BIRDE FACEDEN BISEY YAZINCA GÖRÜLDÜ YAZIYOR SONRA ONU KALDIRIYO ONA HACKERLIK DIYO HERHALDE DSF:AAD:FGDFD