İncelikler Yüzünden

Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
uzak durun lütfen artık sabrım gerçekten kalmadı

damarları belirgin insanlar şanslı
sol kolumda bir tek belirgin damarım var nöbette hem kan aldılar sonrada enfeksiyon ateş olunca serum taktılar aynı yerden mosmor olmuş kolum

bugün normalde nobetciydim aslında ama dün akşam komşularım halimi görünce apar topar hastaneye götürdüler tir tir titriyorum
dr.Tarkan bey ne oldu sana hemşire hanım diyor yanıyorsun bu ne böyle tahlil alın hemen serum takin şu şu ilaçları yapalım derken geceye kadar yine sevdiğimin acilindeydim :)
raporu da verdi 5 gün yanında 10 tane antibiyotik iğneyle
hayırlısı olsun bakalım

insanların görmek istedikleri gibi biriyseniz sorun yok
ama siz siz olmaya devam ederseniz sorun çok ciddi
iş yaftalamaya hakarete varır olmadı son darbe iftirada olur
olmasaydı be sonumuz böyle

akşam yine damar yolu açılacak ilk seferde bulabilirler inşallah

nefret kokuyor söylemleriniz gerçekten şişirilmiş egolarınız var bir çoğunuzun yada bir kaç kişinin sonra sürü psikolojisi içinde bulunuyorsunuz acaba farkındamısınız

Beni anlamıyorlardı zararı yok.
Zaten beni daha kimler anlamadı...''
oğuz atay

Benim onu sevmemin nasıl bir mucize olduğunu bilmiyor. Belki de sıradan ve vasıfsız bir şey gibi görüyor bunu. O da haklı. Neredeyse tanıyan herkes sevmiş onu. Farklı boyutlarda elbet. Ama bir şekilde sevmiş. Zaten onu birazcık tanıyan birinin kayıtsız kalması, sıradan biri gibi davranması mümkün değil. Fakat ben ne yapabilirim? Anlatamıyorum. Anlatamamamın sıkıntısı içimdeki telaşı kat be kat artırıyor... Seni en çok ben seviyorum desem, en başka ben seviyorum ve en başta, herkesten çok, en çok, en... Ne en? İçimden geçenleri bilse koşup boynuma sarılır. Oysa sadece anlatabildiğim kadarını biliyor. Anlatabildiğim kadarını... Anlatabildiğim kadarıyla ne yapılabilir? Birer çay içilebilir belki

Ali lidar

bu burda dursun yeniden

ilaç alsam bi dert almasam bin dert
puff bitsin artık bu çile
çekiyorum bile bileee

https://youtu.be/H-tsqQPwivs

şimdi buraya egomu şişirip balonlar asmayacam gece gece zaten yeteri kadar var onlardan heryerde
ama ne geldiyse başıma bundan geldi
incelikler yüzünden...

Geri