İncel insan mısınız?

Konu sahibi son olarak 73 gün önce görüldü
Incel, İngilizce istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar.

şuradan bi bakış atmıştık, incel insan yok burada karşim...

İstemsiz bekar nasıl oluyoo

önümüzdeki ilk aile toplanmasında halama dönüp hala ben involuntary celibate hastasıyım diyeyim de biraz üzülsün. öğrensin her fırsatta evlen denmeyeceğini :/

erkekleri incel olmakla itham edenlerin büyük çoğunluğunun "atanan cinsiyet" mevzusunu savunması ve kadınlığın fizyolojik değil hissi bir durum olduğunu iddia etmesi ilginç bir tesadüf. bunlar orijinal kadını "cis" olarak adlandırıp, bu kadınları kendi cinsiyetlerinin bir alt kümesiymiş gibi lanse ediyorlar. yani kadınlara düşmanlık yapan trans kadınlar -ki bu düşmanlık biz sizden daha kadınız noktasına kadar uzanıyor- ve trans kadınları üçüncü bir cinsiyet olarak gören doğuştan vulvalı kadınlar kjdf. bir iki arkadaş sebebiyle twitter'da çok maruz kalıyorum bu time'a. detaylarıyla hakim olduğum bir konu değil ama mantığım bana en azından rekabet gerektiren alanlarda (ağırlıkla spor; olimpiyatlar vs.) trans bireylerin ayrı bir kategoride değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor.

Rasko nededin nededin. Ozet gec şekerim
özetle şu; sen kadın bir yüzücüsün ve olimpiyatlara katılacaksın. @aegishjalmur da trans birey, sonradan kadın olmuş bir yüzücü. şimdi sizi aynı kategoride birbirinizle mi yarıştırmalılar, yoksa trans'ların ayrı bir kategorisi mi olmalı? kadınlar diyor ki fizyolojik olarak bizden güçlüler, o yüzden adaletsizlik var. trans bireyler de diyor ki biz kadınız, kadınlarla yarışırız. sence?

Kafana göre biri olacak. Diğer türlüsünü at çöpe.. beni anlamayanı napim

Ince bel diye okudum evet yazmaya geliyordum.

Geri