İnce kaşlar 'out' kalın kaşlar 'in'

• Kullanıcı Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makyaj ve Güzellik
Konu sahibi son olarak 3447 gün önce görüldü
Bu sezon, ince ve kavisli kaşlar kesinlikle "out", kalın, yumuşak hatlı, açısız ve az eğimli kaşlar moda...

Artık ince kaşların devri bitti, şimdi kaşlar her zamankinden daha kalın. Siz hala kaşlarınızı kalınlaştırmadınız mı? Bize sorarsanız bir an önce uygulamaya geçmelisiniz.
İşte kaşlarda son moda...
Kaşlarınıza şekil vermek istiyorsanız bu ipuçlarını takip edebilirsiniz.
Kaşınızı kime aldırmalısınız

Bunun için kaşınızı alacak kişinin kendi kaşlarını nasıl aldığına bakmanız yeterli. Kuaför salonuna girdiğinizde kaş alacak kişinin kaşlarına dikkatlice bakın. Kaşları iyi alınmış gözüküyorsa tereddüt etmeden kaşlarınızı ellerine teslim edebilirsiniz.
Kalın kaşlara sahip olmak için 3 neden
- Kalın görünümlü kaşlar, göz bölgenizi daha çok vurgular.
- Göz makyajına fazla zaman harcamanıza gerek kalmaz.
- Kavis olmadığı için kendiniz de kolayca düzeltebilirsiniz.
Eski alışkanlık, yeni trend

Bumerang görünümlü kaşlara elveda: Son yıllarda hemen hemen herkesin tercihi olan ince ve kavisli kaşlara veda etmenin zamanı geldi. Bu tip kaşlar, yüze kızgın bir ifade verdiği gibi, yaşı da büyük gösteriyor!
Hafif eğimli, kalın kaşlara merhaba: Yeni kaş modelinizle yüzünüzün ifadesi yumuşayacak. Ancak, bu kaş modelini, seksenli yılların dağınık ve kalın kaş modası ile karıştırmayın!

14260629650.66474100.jpg

Kaş alma metodları

Ağda: Ülkemizde henüz fazla yaygınlaşmasa da ağda ile kaş almak pratik ve acısız bir yöntem. Gür ve inatçı kaşlar için cımbızdan daha etkili olan ağdayı kendiniz uygulamayın. Bu işlemi kaşınızı alan kişinin yapması daha doğru olur.
Cımbız: Yeni kaş modasını uygulamak için önce profesyonel ellere ihtiyacınız olacak. Daha sonra kendiniz aynı şeklin üzerinden düzeltebilirsiniz. Kalın kaşlar, ince kaşlara göre daha az uğraş isteyeceği için cımbızla düzeltmeniz yeterli olacaktır.
Kaş boyama metodları

Yeni kaşlarınıza kavuşmak için biraz zaman, biraz da sabır gerekeceği için, kalınlaşma sürecinde kaşlarınızı boyayarak düzgün bir görüntü elde edebilirsiniz. Kaş renginizin saç renginizle uyumlu olması için kaşlarınızı saç boyası ile değil de kozmetik reyonlarında bulabileceğiniz kaş kit'leri ile boyayın. Hemen hemen her markanın kaş kit'i var.

14260629180.35118400.jpg

Evde kaş alma yöntemleri

Kaşlarımı kimseye elletmem kendim alırım diyorsanız yeni kaş modasını evde de uygulayabilirsiniz.
1. adım: Bir kalemi burnunuzun kenarına paralel şekilde tutarak kaşınızın başlangıç noktasını belirleyin. Kaşınızın en yüksek bölgesini yani eğimin başlayacağı yeri belirlemek için kalemi göz bebeğinizin bitiş noktasına paralel tutarak işaretleyin. Bitiş noktasını belirlemek içinse, kalemi gözünüzün dış köşesinden kaşınıza diagonal tutun.
2. adım: Göz kalemiyle işaretlediğiniz noktaları birleştirerek kaş şeklinizi oluşturun. Daha sonra cımbız, ip veya ağda yardımıyla işaretin üzerinden alın.
Kaşlarınızın görüntüsü kalın olacağı için birden fazla tüy çekmeyin. Kaşlarınızı tek tek alın ki arada boşluklar olmasın. Kaşlarınızın üst bölgesi için de aynı durum geçerli. Çok fazla tüy alırsanız kaşınızın şeklini bozabilirsiniz.
3. adım: Kaş fırçası ile tarayıp, uzun tüyleri makasla kesin.

Çıkmıyor ya bende istiyorum uzasin kalinlassin ama nerdeee

Maria puder badem yağı sür. Benimkide kalın ama seyrek çok çıkmasını ben istemiyorum memnunum halimden :)

Sürüyorum gece yatmadan evvel ama yine de istediğim gibi değil hala seyrek. Neyse ki kas kalemini icat etmişler :(

Maria puder Bahcesehirde güzellik salonumuz var orda kaslarını cizdirebilirz doğal duruyor dövme gibi değil :) ufak kılları düşün kas araliklarnda kaleme bile gerek yok :cici:

Aynen bazı tanıdıklarım kaşı kalınlaşsın diye dövme yaptırdı. ne biçim

Maria puder Bahcesehirde güzellik salonumuz var orda kaslarını cizdirebilirz doğal duruyor dövme gibi değil :) ufak kılları düşün kas araliklarnda kaleme bile gerek yok :cici:

Aşırı yapay görünüyor bence:/ benimde kuaförüm Florya da make up için özel bi yer onermisti bana ama bir kaç kişi de gördüm ya hiç hoşuma gitmedi doğal yoldan çıksın istiyorum şimdilik :)

Kalin kaslar ustelik bir kadini oldugundan daha genc gostere biliyormus. Yinede ince kaslari daha cok begenirim. Yesilcam kadinlarinin kaslari :aşık:

Benim ne ince ne kalin hic almadim kas kalemi kullanmadim Allah vergisi iste onuda bozmadim varsin modaya uymasin ben onlari boyle seviyorum :)

-
:cat:

Aşırı yapay görünüyor bence:/ benimde kuaförüm Florya da make up için özel bi yer onermisti bana ama bir kaç kişi de gördüm ya hiç hoşuma gitmedi doğal yoldan çıksın istiyorum şimdilik :)

Hadi bakalım :) tercih meselesi. Sarımsak yağı da dene o da iyi diyorlar :D

Kalını da abarttılar kalın görünsün diye dövme yapanlar da abarttılar kalın ve çok görünsün diye kaş boyası kullananlar da abarttılar sdfh bence doğal görüntüsü bozulmadan alınsa güldüğünde ağladığında sinirlendiğinde mimiklerini tavrını yüzünden anlatabilse kaş böyle bir şey çünkü canlarım belli bi çizgide dövme yaptırıp bırakınca iyrenç oluyor :e2:

Geri