İnce İnce Yasemince

• Kullanıcı mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 447 gün önce görüldü
Sürahi Anne, Sivri Çocuk Alican, İtilmiş ile Kakılmış gibi türleri olan program içinde bölüm yapan güzel komedi programı(dizisi)ydı. :)

çok güzeldi, baya eğlenceliydi bence. levent kırca mizahı bana aşırı politik geldiği için, derdi salt güldürmek olan yasemin yalçın'ı hep daha çok sevdim galiba. itilmiş ve kakılmış'ın bi bölümü hiç aklımdan çıkmıyo. oruçlu olduğu için kocasının kendisini dövemeyeceğini bildiğinden, dayak yememek için orucunu açmıyordu ve türlü eziyetler yapıyodu itilmiş'e. :p adamın barzoluğu beni baya etkilemiş heralde ki bu bölümü unutamamışım. adam karısını dövmek için iftar yapmasını bekliyodu ya, cidden vardır kesin böyle adamlar. :d

Önceki yıllarda ''Olacak O Kadar'' ile birlikte dönemin o günlerini mizahi bir şekilde anlatıyordu. Yıllarca Sürahi Hanım'ın gözlüğündeki beyazımsı maddenin ne olduğunu merak ettirmiştir. Hatta bir çok kişiye kötü de olsa itilmişin kakılmışı dövme sahnesi moda olmuş ve dayak şekillerini değiştirmişti. Özellikle Şuayip ile günümüzde bir valinin benzerliği bile moda olmuştu :)

Başlığı okuyunca jenerigin dilime dolanması ve güzel günler.

Soyle basliyordu ; Ince ince yasemince her mevzuyaaa dokundukkk, her mevzuda yasemince ince mevzularr buldukk. Dertlerimiziii icimize attik, kahkahalardan buket yaptik ustune biraz huzunn kattikkk... Boyleydi evet evet boyle.

Surahi hanim, kakilmis, suayip birde arsiz cingene tiplemesi vardi donemin en iyisiydi diyebilirim ( nejat uygurdan sonra )

akşamları olacak o kadar ile beraber 90'ların vazgeçilmeziydi

Ne izlerdik ya :) Onun gibi şeyler kalmadı. Artık televizyonun tadı kaçtı. Kaç senedir izlemiyorum.

bütün tiplemeler bir yana komiserim iki gözüm gülazer bir başkaydı. :cici:

benim adım İrfan, bu konağı satın almaya geldim:)

[YOUTUBE]r2Og57xc0Nc[/YOUTUBE]

Geri