İnce fantezisi

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
İyi parti masadan kalkıp zafer ve memleket partisi ile ittifak yapsın. Aday da Muharrem olsun diye bi fantazi var.

Fatih Altaylı da Twitter da sormus. Önüne muharrem mi Kemal mi diye seçenek koysam kime basarsınız diye. Aha şu:

Siz ne dersiniz gençler.

Benim fikrim bunun ıslak rüya olduğudur. Meral masadan kalkamaz.

iç anadolulu hatçe teyzem twitter kullanıp, anketlere katılım gösterdiği zaman biz de inceye basarız...

ince aday olsun, iyip masadan kalksın bence. on numara hareket olur...

ben kemal'in seçim zaferini sadece akp+mhp cenahında değil, başkalarında da büyük üzüntülere acılara sebep olacağını öngörüyorum şimdiden...

iç anadolulu hatçe teyzem twitter kullanıp, anketlere katılım gösterdiği zaman biz de inceye basarız...

ince aday olsun, iyip masadan kalksın bence. on numara hareket olur...

ben kemal'in seçim zaferini sadece akp+mhp cenahında değil, başkalarında da büyük üzüntülere acılara sebep olacağını öngörüyorum şimdiden...
Fotoğraf çektirmeye gitmiş kemal bugün

Fotoğraf çektirmeye gitmiş kemal bugün
abi şimdiden kolları sıvadı işte, adam hazır...
şu aday meselesi bu denli kesinleşmeden önce "su bidonuna, tuvalet terliğine bile oy atarız" diyen kitle şimdi burun kıvırıyor... zırlasın dursunlar... ikinci turda iki seçenekleri olacak çünki, o zaman kelide takkeyide görürüz artık.

Siyaseti üst akıl yönetiyor diyorum ya hep, Fatih Altaylı tespit anlamında noktayı koymuş

- "Benim son zamanda gördüğüm şu ki, evrendeki hemen her şey Cumhur İttifakı aleyhine çalışıyor.

Cumhur İttifakı lehine çalışan tek şey ise Millet İttifakı"...

Sonuçları görünce takla attım. Ulan Kemal Dedem, Twitter'da dahi birinci olamıyorsun.....

Şaka bir yana 14 yıldır Twitter'dayım, daha bu mecrada tek bir baskın görüşün dahi halkta bir karşılığı olduğunu görmedim. 2018 timeline'ını hatırlayanlar bilir, o dönem Muharrem İnce %98'le falan başkan oluyor, İzmir'in dağlarında çiçekler açıyor, gemileri maviliklere falan sürüyorduk. Günün sonunda ise herkes Ekşi'ye koşup "Türkiye'den siktir olup gitmek" başlığına yazıyor, Aziz Nesin'in sözlerini falan paylaşıyordu. Ha, İnce'nin aday olmasını isterim. Muhalif seçmen için bir alternatif olacaktır en nihayetinde. Aynı şekilde Hdp grubundan da bir aday çıkmasını umuyorum.

Sonuçları görünce takla attım. Ulan Kemal Dedem, Twitter'da dahi birinci olamıyorsun.....

Şaka bir yana 14 yıldır Twitter'dayım, daha bu mecrada tek bir baskın görüşün dahi halkta bir karşılığı olduğunu görmedim. 2018 timeline'ını hatırlayanlar bilir, o dönem Muharrem İnce %98'le falan başkan oluyor, İzmir'in dağlarında çiçekler açıyor, gemileri maviliklere falan sürüyorduk. Günün sonunda ise herkes Ekşi'ye koşup "Türkiye'den siktir olup gitmek" başlığına yazıyor, Aziz Nesin'in sözlerini falan paylaşıyordu. Ha, İnce'nin aday olmasını isterim. Muhalif seçmen için bir alternatif olacaktır en nihayetinde. Aynı şekilde Hdp grubundan da bir aday çıkmasını umuyorum.
fragmanı yayınladın. umarım yanılırız.

fragmanı yayınladın. umarım yanılırız.
Biz bize düşeni sandıkta yapacağız gerisini ise milletin ferasetine bırakacağız. Şu durumda elimizden bir şey gelmiyor. Sürecin bambaşka bir şekilde gerçekleşmesi için söyleyeceğimizi söyledik, yapacağımızı yaptık ama olmadı. Bu saatten sonra mevcut süreçle ilgili neler yapılabilir buna odaklanacağız. Gayrısını 14 Mayıs'tan sonra konuşacağız.

Kadının tek derdi seçimleri kazanmak…

Yeni bir akp dönemi hayırlı uğurlu olsun. Bi 5 yıl daha sağa sola saldırmanızı izleyeceğiz

Hahhaha büyük büyük konuşuluyordum ya la :D

Bak sen olanlara

Başlığı görünce aklıma hiç siyaset gelmedi başka şeyler geldi. Of neden böyle oldum ya

Anadolu Ajansı yine cumhur ittifakı adayını %99,9dan başlatır.Ufak Ufak 6-7 saate yayarak %52'ye getirir. :D :D Oylara herkes sahip çıkmalı.

Geri