İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Dünden bugune merve.
sanamı kaldı meslek bilgini burada paylaşmak :D
sonra kıskanıp ban atıyorlar ıntıkam almak için
ama sende haklısın onlar kendılerı gıbı dusunmeyen herkesı kıskanırlar

mutlu ol. her daim
Forumun güzel bayanlarindan öyle oluncada kiskanilmasi normal mutlak bütün gözleri uzerine çekiliyor.geçenlerde banlandi onun hakkında atılan bir posta beğeni yapmisim farkında olmadan lafını esirgemedi direk yüzüme vurdu.lafını esirgemeyen kim olursa olsun benim gözümde değerlidir.gerçi ben özür dilerim farkında olmadan oldu o olay.
Unutma kedi uzanamadigi cigere pis der kimseye aldırma.çünkü kiskanilmak güzeldir.sen sen ol aldırma onlara rakı kadehinle gül :) bizimde sevmeyenlerimiz var ama TİS
Seviliyorsun merve hep mutlu ol.

Son olarak : gereksiz eleştiri gizli hayranliktir

Son düzenleme:
Fikirlerine, görüşlerine ve duruşuna her zaman saygı duyduğum; sohbet etmekten, gündem hakkında fikir alışverişi yapmaktan da çok keyif aldığım kişilerdendir İnanna. Gönül isterdi ki yakın lokasyonlarda olalım ve arada bir iki çift lafım belini kıralım ama sağlık olsun.
Ayrıca hani cumhuriyet kadını diye bir profil vardır ya, işte İnanna gerek eğitimiyle, gerek aydın düşünceleriyle, gerekse ülkesi için elinden geldiğince çabalamasıyla tam da bu profili temsil eden biri benim için.
Umarım siyasi kariyerinde çok daha önemli noktalara gelir ve planladığı her şeyi hayata geçirir.
Çok değer verdiğim insanlardan birisin sende Ankara’ya yolun ne zaman düşerse haber vermen yeterli bir kahve eşliğinde sohbetine asla hayır demem.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım gerçekleşir bakıp göreceğiz. :)

Arkadaş çevrem bile şoktayken sizin şaşırmalarınızı yadırgamıyorum arkadaşlar :d ama anlaşabileceğiniz bir eş ile evlilik çok keyifli bişeymiş bunu söyleyebilirim.

Dünden bugune merve.
sanamı kaldı meslek bilgini burada paylaşmak :D
sonra kıskanıp ban atıyorlar ıntıkam almak için
ama sende haklısın onlar kendılerı gıbı dusunmeyen herkesı kıskanırlar

mutlu ol. her daim
Onu hiç hatırlatma hiç…. :)

Çok teşekkür ederim Ender.

Demir leydi gibi kadın. İdeolojik olarak taban tabana zıttız, ama kırıp dökmeden fikirlerini aktarabildiği için de son derece saygı duyuyorum. Nice tartışmalarımız olsun isterim.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, istifa edince gelip daha çok överim.

Tanışmıyoruz ama konu tam olarak da bu oluyor bazen. Tanıyanlar kadar tanımayanlar için de güzel intiba bırakabilecek kadar kişilik sahibi bir hanımefendi. Mutlu bir evlilik hayatı varmış ve bir ömür devam etmesi dileğiyle. Forumdan selam, kahvelere devam İnanna hanım.

ne kadar nik değiştirirse değiştirsin, benim için niki hep klara olarak kalacak.......

Demir leydi gibi kadın. İdeolojik olarak taban tabana zıttız, ama kırıp dökmeden fikirlerini aktarabildiği için de son derece saygı duyuyorum. Nice tartışmalarımız olsun isterim.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, istifa edince gelip daha çok överim.
Siyasette en dikkat ettiğim durumdur kalp kırmamak. :) forumda bu olaylara o yüzden çok girmem. :)
Beni övmem çok zor o zaman desene HHA :)

atatürk kadını, bir gülüşü var sanırsın cumhuriyet ilan edildi.

Profesyonel anlamda konusabildigim bir insan Merve.
Her sey gönlünce olsun.

Merhaba Merve. @İnanna
Forumlar ilk birleştiğinde fark ettim Merve’yi de. Alımlı ve güzel bir kadın. Ayrıca akıllı biri. Giyim tarzı ile de dikkat çekiyor. Evlilik ona yaramış. Belli ki seviyor seviliyor. Maşallah kem gözlere şiş. Allah mutluluğunuzu daim kılsın.

Evlilik tam 10 kg olarak yaradı sevgili angie :)
Yeşillenmek güzelmiş, güzel düşüncelerin için çok teşekkürler angie :bahar:

Bu platformun güneşi gibi en güzel sarı saça sahip ve gözleri ile konuşan kadin.
Bir an vardi onunla paylastigimiz o ani asla unutmam ve gerçekten mutluluğu hak eden gerçeklik nedir objektif bakış nedir ve bir insan nasıl sevilir hangi insana nasil davranilir terazisi güçlü bir kadın seviyorum ve kalbinde güzel ve hayal ettiği ne varsa olsun istiyorum.
İyiki tanidim burda onu :)

Forumun en güzel kadınlarından...
Klara diyorum ben ona inannaya çok alışamadım...
Bizim klaramız çünkü hep.
Evlendi yuvasını kurdu, mesleğinde çok güzel yerlere geldi, yetmedi siyasete atıldı.
Kendisini çok güzel geliştirdi. Gerçekten hayranlıkla izledim yükselişini.
Arada bir geliyor artık ama olsun varlığını iki üç mesajla bile gösterse de bizleri unutmaması anlamlı...
çoğu üye evlenip kayıplara karışıyor ne ayıp.......

Bir ara tartışma yaşamıştık kendisiyle. Sonra baktım kin tutan biri değil, yaklaştım ve o da aynı şekilde adımı attı.
Alçakgönüllü insanları severim. Klara da hep bu duruşu ile aklımdadır.

mutluluklar canım benim umarım daha çok güzel yerlere gelirsin:bahar:

Canım güzeller güzelim....
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir insan hem karakter hem de fiziksel olarak nasıl bu kadar orantılı olabilir bir insan dedirtiyor adeta

O kadar sıcak ve içten ki ona sempati duymamak mümkün değil
Pek uğramaz oldu bu aralar özlüyoruz kendisini daha aktif olur umarım

Seni seviyorum canım iyi ki dediğim insanlardan bir tanesisin

Yuvanda huzur mutlu sağlıklı ol canım öptüm çokça....

Geri