İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Mutlu musun gittigin yerlerde cok tatli Klara?
Bugün Datça’ya yangın bölgesine gidiyorum sevgili Süreyya mutluydum lakin dünden beri haber ve görüntülerle bir mutsuzluk mevcut ülkemin haline çok üzülüyorum ama değişecek inanıyorum sen nasılsın?

Bugün Datça’ya yangın bölgesine gidiyorum sevgili Süreyya mutluydum lakin dünden beri haber ve görüntülerle bir mutsuzluk mevcut ülkemin haline çok üzülüyorum ama değişecek inanıyorum sen nasılsın?
Iyiyim tatlim.
Evet,olaylar cok aci.
Lütfen kendine dikkat et.Her dem mutlu ol güzellik.

O kadar etiketledik hiç oralı olmadı daha da etiketlemicem

Direkt siyasetin icinde olup,forumda bu kadar az siyaset yapan cok sevgili Inanna hanimcimin tevazusu,su tezi kanitlarcasina;

"Cahil insanlar davul gibidir,sesi cok cikar ama ici bostur."

Evlenecekmis,mutlu olsun hep canim benim.

Direkt siyasetin icinde olup,forumda bu kadar az siyaset yapan cok sevgili Inanna hanimcimin tevazusu,su tezi kanitlarcasina;

"Cahil insanlar davul gibidir,sesi cok cikar ama ici bostur."

Evlenecekmis,mutlu olsun hep canim benim.

Beni bu kadar iyi analizlemen peki Süreyya hanımcım <3
Siyaseti heryerde konuşunca burada da efor sarfetmek yoruyor, sadece yorumları okuyup nabız yokluyorum. :)

Güzel dileğin için teşekkür ederim canımm :*

Fikirlerine, görüşlerine ve duruşuna her zaman saygı duyduğum; sohbet etmekten, gündem hakkında fikir alışverişi yapmaktan da çok keyif aldığım kişilerdendir İnanna. Gönül isterdi ki yakın lokasyonlarda olalım ve arada bir iki çift lafım belini kıralım ama sağlık olsun.
Ayrıca hani cumhuriyet kadını diye bir profil vardır ya, işte İnanna gerek eğitimiyle, gerek aydın düşünceleriyle, gerekse ülkesi için elinden geldiğince çabalamasıyla tam da bu profili temsil eden biri benim için.
Umarım siyasi kariyerinde çok daha önemli noktalara gelir ve planladığı her şeyi hayata geçirir.

çok alımlı bir hanımefendi, saygı duyulası bir karaktere benziyor ayrıca çağdaş güçlü türk kadını vibe veriyor <3

Geri