İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Sevilen biri.

Sarisin sevmem ama masallahi var. .p

Tanışmak isteyeceğim son kişi Süreyya'nın dayısı. Şüphelenmedim değil.. Beni aramanız gerek kLara Hanım.

Burada dikkatimi çeken üyelerimizden.
Çok sık giremediğim için gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki,olumlu havası ve bir çok rengi içinde bulunduran sıcak biri.
Kendisi gibi ömrümde güzel olsun :)

bir kac ay once yeniden forumda aktif olmaya baslamistim ve bakinirken ilk dikkatimi ceken yasanmis olaylardi. kendisini fake zannedenler olmus, fotograf ve yazi paylasmisti kendisini kanitlamak icin. vay be dedirtmisti. neler yasanmis oyle. iste ilk izlenim bu eski yorumlardan olmustu. yazik ya hu kiza diye dusunmustum. tabi insan guzel olunca boyle seyler yasanabiliyor. hatta guzelligin yarardan cok zarari da olabiliyor insanin kendisine (aklima simdi Malena filmi geldi). genel olarak burda yazilanlara katiliyorum. politik ve haber-gundem konularinda cok aktif kendisi. hep mutlu ol :emoji_pray:

bir kac ay once yeniden forumda aktif olmaya baslamistim ve bakinirken ilk dikkatimi ceken yasanmis olaylardi. kendisini fake zannedenler olmus, fotograf ve yazi paylasmisti kendisini kanitlamak icin. vay be dedirtmisti. neler yasanmis oyle. iste ilk izlenim bu eski yorumlardan olmustu. yazik ya hu kiza diye dusunmustum. tabi insan guzel olunca boyle seyler yasanabiliyor. hatta guzelligin yarardan cok zarari da olabiliyor insanin kendisine (aklima simdi Malena filmi geldi). genel olarak burda yazilanlara katiliyorum. politik ve haber-gundem konularinda cok aktif kendisi. hep mutlu ol :emoji_pray:
Thalassa hanım o günler neler yaşadım ah bilseniz :) en büyük kışkırtıcıda @Oggy idi asla inanmamıştı bana şimdi de çok seviyorum kendisini :) güzel düşünce ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim :emoji_yellow_heart:

Üst üste iki sezon şampiyonluk yaşamış takımın en gözde oyuncusu gibidir.

kLara'yı daha önce forumda görürdüm ama hiç sohbetimiz olmamıştı. Kendisinin de dediği gibi, geç tanıdık birbirimizi, fakat iyi ki de tanıştık.
Oldukça sempatik, güler yüzlü, saygılı ve asil bir kadın; duruşunu, tavrını, enerjisini çok beğeniyorum. Bu farklı karakteristik özellikleri aynı potada eritmek kolay değildir.
Gerek siyasi konularda, gerekse gündelik yaşam hakkında bilgisi, birikimi ilgi çekici; kendisiyle her konuda konuşulabilir ve fikir alışverişinde bulunulabilir.
Forumda böyle insanların olması burayı daha çok sevme nedeni benim için. Umarım daha çok tanıma fırsatı bulurum ve umarım daha sık iletişimde oluruz.
Takipteyim :)

kLara'yı daha önce forumda görürdüm ama hiç sohbetimiz olmamıştı. Kendisinin de dediği gibi, geç tanıdık birbirimizi, fakat iyi ki de tanıştık.
Oldukça sempatik, güler yüzlü, saygılı ve asil bir kadın; duruşunu, tavrını, enerjisini çok beğeniyorum. Bu farklı karakteristik özellikleri aynı potada eritmek kolay değildir.
Gerek siyasi konularda, gerekse gündelik yaşam hakkında bilgisi, birikimi ilgi çekici; kendisiyle her konuda konuşulabilir ve fikir alışverişinde bulunulabilir.
Forumda böyle insanların olması burayı daha çok sevme nedeni benim için. Umarım daha çok tanıma fırsatı bulurum ve umarım daha sık iletişimde oluruz.
Takipteyim :)
Ben bunu nasıl görmemişim çok teşekkür ederim :)

keşke biraz fikir ayrılığına düşsekte atışsak :D

Bu aplamizin duygusal yonu cok ama pek gostertmemeye calisiyor gibi ama cok basaramiyor.

Sakin bir aplamiz, seviyeli tartisiyor. Yorumlari kisa oldukca okuyorum bazen.

Sitece sevilen sayilan saygi goren bir aplamiz. E bizde ayaaa kalkip onumuzu ilikleyelim degil mi. (: saygilar aplam.

Bayılıyorummm :emoji_heart_eyes_cat: her görüşüm de gözümden kalpler fışkırıyor. Düşünceleri kalbi her şeyi güzel.. hep buralar da olsun gözümüz gönlümüz açılsın.. dünya iğrenç, sen ve kediler hariç..

Geri