İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Gecmis olsun klara , kendine Cok iyi bak kendini cok iyi koru yoksa kurtulmasi zor oluyor...
Öksürük icin ;
limon bal zencefil tozu karisimi her gece ic
Ya da zencefil tozu ile bal öksürügü kesiyor Geceleri rahat uyursun.. bol bol cay ic ihmal Etme kendini
Agrilarda Biz agri kesici ictik Hep Biz de Ilac da vermiyorlar :/ , tylolhot da Baya iyi gelmisti agrilara falan.. bol bol su ic ciksin mikroplar ..Simdi portakal mevsimi c Vitamin de al..

Gecmis olsun klara , kendine Cok iyi bak kendini cok iyi koru yoksa kurtulmasi zor oluyor...
Öksürük icin ;
limon bal zencefil tozu karisimi her gece ic
Ya da zencefil tozu ile bal öksürügü kesiyor Geceleri rahat uyursun.. bol bol cay ic ihmal Etme kendini
Agrilarda Biz agri kesici ictik Hep Biz de Ilac da vermiyorlar :/ , tylolhot da Baya iyi gelmisti agrilara falan.. bol bol su ic ciksin mikroplar ..Simdi portakal mevsimi c Vitamin de al..
Çok teşekkür ederim canım sağolsun annem bakıcım gibi bir dakika başımdan ayrılmadan bakıyor bana her türlü karışım vitamin hazırlayıp getiriyor mecbur içiyorum bende şuan yavaş yavaş toparlanıyorum umarım kısa sürede geçer güzel tavsiyelerin için teşekkürler balım :emoji_pray:

Klara reisin ne zaman konusunu görsem gülümsemem geliyor. :)

Uzaktan bakınca suratına bakmazsınız, kalbine girmeye çalışın.

Kötü kimse değildir de, bu kız da hiç...

Çok şey öğretti. Hayat yolunda güzellikler hep onunla olsun.

Tanımadan sempati duyabileceğiniz , sıcakkanlı ver forumdaki en güzel kızlardan biri diğeri ise yarmagüldür.

Son zamanlarda pek aktif olamıyor galibası , iş yoğunluğundan imiş sözlüğe Küçük bı göz atınca hemen farkedebiliyorsunuz , arkadaşlarının özlem dolu mesajları duruma refakat ederken.

Mutlu ve huzurlu olsun bide çok içmesin , çay içsin mesela .

Son düzenleme:
Kendisi için ilk mesajımda da yazmışım "çok hoşgörülü birisi" diye. Hem güzel, hem mütevazı, hem de çok iyi bir arkadaş..
Forum dışında iletişim kurduğum nadir güzelliklerden olur kendisi, eh bir tanesin Merve hanımcığım.

Ah benim en sevdigim kadin dert ortagim aksam sabah benim dertlerimi dinlemekten helak oldu canimin ici nasilda severim. Hep dedigim gibi mervecigim iyi ki varsin iyi ki tanidim seni sirdasim dostum cok seviliyorsun :*

Ah benim en sevdigim kadin dert ortagim aksam sabah benim dertlerimi dinlemekten helak oldu canimin ici nasilda severim. Hep dedigim gibi mervecigim iyi ki varsin iyi ki tanidim seni sirdasim dostum cok seviliyorsun :*
Normalde cevap yazmayacaktım ama tutamadım kendimi..
@Sanem imm iyiki diyorum bende senin için ve herşeyin en güzelini hakediyorsun bunu bil güzel kadın..

Isinde de oldugu gibi her bulundugu ortamda mükemmelliyetcilik arayan bir insandir Klara.
Ayni seylere güleriz.Aglamadik henüz birrlikte.ddd
Seviyorum.

Geri