Forumsal
Forumsal AI
-
-
-
-
Yorumları bekliyoruz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sevimli güleç birine benziyor uzaktan uzaktan.
Çayyolu dedi ya...
Demesemiydimama napabilirim:6:
Bencede uzaktan sevimliyim yakından acı:14Ng6N::QgmzZv:
Şu kızı abaris'e benzetmek de ne bileyim.
Akıllı, zarif ve görgülü. Bilmem anlatabildim mi
Tanıdıkça uğrarız.
Yenidoğan da bir parkta çekirdek, cola neyinize yetmedi hanımefendi?
Zaten genel olarak yakından insan sevmiyorum.
Sen yine de tatlı kal klaracığım.Kavga etmeyin karışan olursa imamın tanıdığıyım de.
Hiç tanışmıyoruz kendisiyle, farklı platformlar da görmüşlüğüm var elbette. Aslında kalbinin temiz olduğuna inanıyorum. Trip attığı zamanlar yani gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum hoş. umarım kendisini daha iyi tanıma fırsatımız olur.
Truvalı Helen den sonra en tehlikeli sarışın! Kendisi çokça seviyoruz, çok hoş görülü birisi.
İnsanların hakkında yüzüne karşı güzel söylemekten arkasından güzel söylemek hoş olur. kLara arkanı dön.
Kumaşı belli, karakteri belli,huyu belli, suyu belli.Siz ona nasıl gelirseniz oda size öyle gelir. Dışarıdan gizemli, sert görünümlü olsada içerisindeki dünya o kadar şeffaf ve yumuşaktır. Her insanın yanında isteyebilecek can simidi olarak tanımlanan insanın ta kendisidir.
Olabildiğince duyarlı, herkese eşit mesafede, güzel ve özgüveni yüksek birisi.Değer veriyorum, net bir insan Merve hiçbir duygusunun sahtesi yok.Ayakları yere sağlam basıyor güçlü bir kadın.
Bazen tez parlıyor ama o kadar da olur.
Dürüst ve dürüst insanlardan zarar gelmez.