-
-
-
-
-
Alo , aloo, aloooooooo …….. çekmiyor ben seni sonra ararım….. kjkjkj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben buna her seferinde inanıyorum ama…..gayet inandırıcı bi yalan buuyuyordum. uyuma ihtimalimin yüksek olması sebebiyle, onlar da arada kalıyor.........
sdjkfhf sana ''uyuyordum'' diyorsam, uyuyorumdur aşkitom........ben buna her seferinde inanıyorum ama…..gayet inandırıcı bi yalan bu((
evet hiç yalan gibi hissetmemiştim zten..yine yanıltmadın beni..gel buraya öpücem. ne zaman geliyorsun?kfkjdjsdjkfhf sana uyuyordum diyorsam, uyuyorumdur aşkitom........
başladı benim mesai........ jhdffjd 14 şubat?evet hiç yalan gibi hissetmemiştim zten..yine yanıltmadın beni..gel buraya öpücem. ne zaman geliyorsun?kfkjdj
çok iyi tarih. perşembe geceden binmeli.:33başladı benim mesai........ jhdffjd 14 şubat?
benim bu inandırıcılığım şaka mı?......... kfjgh şaka şaka! şimdi baktım da, süper bir güne geliyormuş. ayarlayalım bunu<3çok iyi tarih. perşembe geceden binmeli.:33