İnançsızlık ve cehennem hakkında..

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü

inançsızlara cehennemde sonsuz azap çektirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?

• Adil bi durum, bence sorun yok.

Kullanılan: 6 33.3%
  • Adil değil.

Kullanılan: 4 22.2%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bu bilgi-yorum yanlış, inanmayanlar da cennete gidebilirler.

Kullanılan: 5 27.8%
  • Konu hakkında bilgim-fikrim yok. Ben bi araştırayım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bunlardan başka(Yazarsanız memnun olurum.)

Kullanılan: 3 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
Konyali Ayaz bebek bugun 7 bucuk yasinda olacakti, arkadaslariyla beraber sokakta oynayip eglenecekti. Tabi soguktan zaturre olmasaydi... Ama yuce tanri inanmayanlari cehennemde azap cektirmekle mesguldu.

Huri beni boşver mantıklı bir cevap versene şimdi sana bir sürü şey paylaşırım söylerim nasıl olsa kafan almaz takiye yapmaya çalışırsın her müslüman gibi ben Allah’ın yerinde olsam senin o saçma dileklerinle uğraşacağıma giderdim gökten yağan bombalara tecavüze uğrayan çocuklara engel olurdum işi gücü bırakmış tozdanda küçük peygamberlere kaç kadınla evlenir köleliği cariye edinmeyi güzel bir ahlakmış gibi yol gösterme derdine girmezdim aklın alıyor mu şimdi neden bize göre olmadığını

@climax beyin yorumunu merak etmekdeyim.
Sonsuz azap cekmeliler. Bence kaynar kazanlarda kaynatilmalilar :) olm yok yok :) olmayan şeyin azabı mi olur. Asıl komik olan adam ahirete inanıp hala itlik pesinde. La nasıl bir delikanlilik bu. Benim ahlaklı dürüst olmam için ise ödül yada ceza gerekmiyor.

İnanmayan için ne önemi var, başkalrının kendisi hakkında sonsuz azap çekeceğine inanmasının ?
Ve
Yaratan sizin uşağınız değil ki, siz konuya çok yanlış bir köşeden bakıyorsunuz.
Birisi haksızlığa uğruyorsa, onun hakkını korumak, toplum bireyleri olarak sizin göreviniz. Siz duyarsız kalıyorsanız, sizin için de duyarsız kalınacak zamanı geldiğinde.

Geri