İnadına Aşk Dizi Müziği Dinle

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
İnadına Aşk 22.Bölümde Çalan Vazgeçtim Bugün Herşeyden Şarkısı Sözleri,inadına aşk vazgeçtim bugün herşeyden şarkısı sözleri,inadına aşk son bölümde çalan şarkının sözleri,İnadına Aşk 22.Bölümde Çalan 26 kasım Vazgeçtim Bugün Herşeyden Şarkısı Sözleri,inadına aşk 26 kasımda çalan şarkının sözleri

Bu kez anladım
Kuru dallardan yapma
Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım
Erbabı yalnızları
Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım
Hüzünlerden bozma
Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım
Acemi aşıkları
Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli
Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim
Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz…
Bu kez anladım
Kartonlardan yapma
Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım
Huzurlu zamanları
Yıkan sorular biliyorum
Ne müttefik belli
Ne sığınakların yeri
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz…
Bu kez anladım
Kuru dallardan yapma
Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım
Erbabı yalnızları
Yutan kentler biliyorum…​

İnadına Aşk 22.Bölümde Çalan Vazgeçtim Bugün Herşeyden Dinle ,İnadına Aşk 22.Bölümde Çalan 26 kasım Vazgeçtim Bugün Herşeyden Dinle,inadına aşk son bölümde çalan müziği dinle,inadına aşk Çalan Vazgeçtim Bugün Herşeyden Dinle

[YOUTUBE]FOUdApLTAG4[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk Dizi Müziği Dinle,İnadına Aşk Dizi Müziği,İnadına aşk dizi jenerik müziği,İnadına Aşk Dizi Müziği Dinle jenerik,İnadına Aşk Dizi Müziği - Gökhan Türkmen

[YOUTUBE]mBuqWk7f_M8[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk 23.Bölümde Çalan Seninle Aynı Yolda Yürümem Şarkısını Kim Söylüyor,İnadına Aşk Seninle Aynı Yolda Yürümem Şarkısını Kim Söylüyor,İnadına Aşk 23.Bölüm 3 aralık 2015 Seninle Aynı Yolda Yürümem Şarkısını Kim Söylüyor,inadına aşk son bölümde çalan senin aynı yolda yürümem şarkısını kim söylüyor,inadına aşk 3 aralık perşembe seninle aynı yolda yürümem şarkısını kim söylüyor

İnadına aşk son bölümde çalan şarkıyı Zeynep Casalini söylüyor.​

İnadına Aşk 23.Bölümde Çalan Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Şarkı Sözleri,İnadına Aşk Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Şarkı Sözleri,İnadına Aşk 23.Bölüm 3 aralık Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Şarkı Sözleri,inadına aşk son bölümde çalan şarkı sözleri,zeynep casalini duvar sözleri

Seninle bir daha aynı yolda yürümem
Seninle yürüyene yolda tuzakların var
Bir daha asla dokunmam tenine
Senin teninden önce duvarların var
Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum
Ağlaya ağlaya yosun tuttum

Derin bir nefes alır gibi batıyoruz, yükümüz ağır
Yeni bir söz söylemek için ölmek mi gerekir?
Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini
İnadına inadına sevişmeli bağır çağır​

İnadına Aşk 23.Bölümde Çalan Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Dinle,İnadına Aşk 23.Bölüm 3 aralık 2015 Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Dinle,İnadına Aşk Seninle Bir Daha Aynı Yolda Yürümem Dinle,inadına aşk 3 aralık 2015 çalan müziği dinle,inadına aşk son bölümde çalan müziği dinle

[YOUTUBE]Yx-ZbRrC-cw[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk 24.Bölümde Çalan Unutmadım ey yarum Şarkısını Kim Söylüyor,İnadına Aşk 24.Bölüm 10 aralık Çalan Unutmadım ey yarum Şarkısını Kim Söylüyor,inadına aşk 24.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,inadına aşk son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,inadına aşk 10 aralıkta çalan şarkıyı kim söylüyor

İnadına aşk 24.bölümde çalan şarkıyı imera gurubu söylüyor.​

İnadına Aşk 24.Bölümde Çalan Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri Şarkı Sözleri,İnadına Aşk 24.Bölüm 10 aralıkta Çalan Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri Şarkı Sözleri,İnadına Aşk Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri şarkı sözleri

Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri

Sensuz geçuracağumda Sonbahari güzleri

Sevdamın gözü kara da Açtı bağruma yara

Yarum seni almadan da Girmem kara toprağa
Demezmiyidun bana da bırakam ben seni

Dertsuz bir taş midunda yaktun da gittun beni

Yarum seni almadan da Girmem kara toprağa

Değirmen deresundan da Su akar denizlere

Şimdi yalan deyusunda Verduğumuz sözlere

Yarum seni almadan da Girmem kara toprağa​

İnadına Aşk Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri Dinle,İnadına Aşk 24.Bölümde Çalan Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri Dinle,İnadına Aşk Unutmadım 10 aralıkta çalan ey yarum da Verduğun o sözleri Dinle,İnadına Aşk 24.bölüm 10 aralık Unutmadım ey yarum da Verduğun o sözleri Dinle

[YOUTUBE]GbeBqVXT_FA[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk 26.Bölümde Çalan Bir Hayat Belirtisi Şarkısını Kim Söylüyor,inadına aşk son bölümde çalna şarkıyı kim söylüyor,inadına aşk 26.bölüm çalan şarkıyı kim söylüyor,inadına aşk 24 aralık 26.bölüm çalan şarkıyı kim söylüyor,inadına aşk 24 aralık çalan şarkıyı kim söylüyor

İnadına Aşk Son Bölümde Çalan Şarkıyı Cem Belevi Söylüyor.​

İnadına Aşk 26.Bölümde Çalan Şarkının Sözleri,inadına aşk son ölümed çalan şarkının sözleri,inadına aşk 24 aralık hayat belirtisi şarkısının sözleri

Günlerdir gözüme gram uyku girmiyor
Dilimden sözüme kelimeler yürümüyor
Sanki kalbim atmıyor sanki dalgalanmıyor
Deniz kurumuş rüzgar yalan olmuş
Bana yaşadığımı göster bir hayat belirtisi
Geri döneceğine söz ver bırakma ikimizi
Kim haklı sanki boş ver harcar ayrılık bizi
İki yüzlü soğuk ölüm gibi​

İnadına Aşk 26.Bölümde Çalan Bir Hayat Belirtisi Dinle,inadına aşk son bölümde çalan müziği dinle,inadına aşk 24 aralık 26.bölümde çalan müziği dinle,inadına aşk 24 aralık bir hayat belirtisi dinle

[YOUTUBE]xFiUgYD-028[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk 30.Bölümde Çalan Tencere Kapak Şarkısını Kim Söylüyor,İnadına Aşk 30.Bölüm Çalan Tencere Kapak Şarkısını Kim Söylüyor,İnadına aşk 20 ocak tencere kapak şarkısını kim söylüyor,inadına aşk son bölümde çalan tencere kapak şarkısını kim söylüyor

İnadına Aşk 30.Bölümde Çalan Tencere Kapak Şarkısını Kim Söylüyor

Kenan Doğulu​

İnadına Aşk 30.Bölümde Çalan Tencere Kapak Dinle ,İnadına Aşk 30.BölümÇalan Tencere Kapak Dinle ,inadına aşk son bölümde çalan tencere kapak dinle,inadına aşk 20 ocak tencere kapak dinle,inadına aşk 20 ocak 30.bölüm tencere kapak dinle

[YOUTUBE]z7TjxE0keRs[/YOUTUBE]​

İnadına Aşk 30.Bölümde Çalan Tencere Kapak Şarkısının Sözleri,İnadına Aşk 30.Bölüm Çalan Tencere Kapak Şarkısının Sözleri,inadına aşk 20 ocak tencere kapak şarkı sözleri,inadına aşk 30.bölüm 20 ocak tencere kapak şarkısının sözleri

Sen Tanrıdan hediyesin
Baharlısın şenliklisin
Bazen eser savurur
Bazen yanar kavurur
Bir içim su çok kadehsin

Sen gülünce bizim için
Hep gülümse için için
Hayata renk verenlerden
Bizi güzel sevenlerden
Bizim için önemlisin

Gözlerinde kaybolmuşum
Zaman durmuş mest olmuşum