In Time / Zamana Karşı

Konu sahibi son olarak 1039 gün önce görüldü
19811376.JPG

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

FRAGMAN

[YOUTUBE]kYCpYtxOTLA[/YOUTUBE]

Güzel filmdi. Beklentim kötü geçeceğiydi ama keyifli geçti. Devamı gelecek gibi durdu sanki ama bir kımıltı olmamış

Güzel filmdi. Beklentim kötü geçeceğiydi ama keyifli geçti. Devamı gelecek gibi durdu sanki ama bir kımıltı olmamış

Başroldeki kadın karakter biraz uymamış gibiydi filme.
Ama Justin'in oyunculuğu gerçekten çok iyiydi, filmi yürütenin de Justin olduğu düşüncesindeyim. :bsk:

Başroldeki kadın karakter biraz uymamış gibiydi filme.
Ama Justin'in oyunculuğu gerçekten çok iyiydi, filmi yürütenin de Justin olduğu düşüncesindeyim. :bsk:

Kadın minyon tipli ve tatlılığı vardı, biraz zıt kişileri bastırarak göstermek istemişler sanırım. Daha iyisi elbette olabilirdi de Justin'i gölgelemek istememişlerdir.

Kadın minyon tipli ve tatlılığı vardı, biraz zıt kişileri bastırarak göstermek istemişler sanırım. Daha iyisi elbette olabilirdi de Justin'i gölgelemek istememişlerdir.

Filmin yarısına kadar kadını Scarlett Johansson sanmıştım, bu da böyle bi' anımdır. :mrslkm:

Keyif alarak izlemiştim ilk izlediğimde sonradan 1-2 kere daha izledim aynı keyifle izletmeyi başarmıştı. Konuyu bakımından ilgi çekici Justinin oyunculuğu da gayet başarılıydı.

Geri