İmza ile laf sokmak.

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Evet beyler bayanlar imzalarımızi ortalayalım.

İmza ile laf sokulabilir ki
Ne var bunda
En doğal haktır laf sokmak
Yeni yöntemler geliştirmekte bi sakinca gormuyorum

İmza ile laf sokan oluyor da avatarı ile laf sokan var mıdır acaba

Benim imza tam sokulası olmuş sanırım ,bilmeden :P

Forum disinda bir hayati yok o insanlarin. Ofkeyi'mutlulugu, hatta varligini forumda buluyor.

Ya aslinda o kadar caresizler.

Ben bu ortamda 3-5 uyeye uzuluyorum. Yazik degil mi gencligine, zamanina.

Kendine yapiyor. Disarda hayat var ama o suradaki pencereden yasadigini saniyor.

Kusura bakmayin ama herkesin hayati sizin kadar kolay, eglenceli, güllük gulistanlik olmayabilir. Buraya uzun zaman harcamak elbette doğru değil ancak bunu sanki başka bir ton alternatifi var da bu saflar burada vakitlerini yok ediyorlar tarzında sunmaniz yanlis bana göre. Birkaç kere bu tarz yorumunuza denk geldim hoşuma gitmedi, en son belirtme gereği duydum bunu.

Kusura bakmam.

Farkli dusunmemiz cok normal.

Iyi geceler

Herkesin hayati laylaylom zaten sjxnsd ok iyi geceler.

Ya bak kendi kendini bosuna dolduruyorsun. Forumda uzun kalinca boyle gereksizce negatif doluyor insanlar.

Kitap okumak, dolasmak ya da kaliteli zaman gecirmek icin maddi imkanlara gerek yok. Anlatmaya calistigim benim bu.

Neden birisine imzayla laf sokulsun. Tanimadigin birisi icin kizmaya,uzulmeye deger mi.

Bana bile burada iki dakikada hayatin kolay, imkanlarin iyi diye laf soktun.

Ben kotu niyetle soylemiyorum ki bunlari.

Insanlar gereksizce ofkeleniyor burada.

Inan degmez.

Anlatmaya calistigim sadece bu.

Kişinin yaptığı kendini bağlar kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum böyle şeylerin.
Hakaret küfür olmadığı sürece yani bu ortama uygun olmayan şeyler olmadığı sürece isteyen imzasından laf sokar isteyen tagından (sonuçta imkanlar kısıtlı asdjk) kimene ki kişinin tercihi, tavrı, tarzıdır sonuçta.

İsteyene bu tip laf sokmalı imzalar yapabilirim, tşk.

XXbDko.png

Sizin düşüncelerinizi ifade ediş sekliniz asil sorun. İnsanlari küçümser bir haldesiniz. Kesinlikle maddi imkanlar birçok şeyi belirliyor. Bir yerden bir yere metro, metrobüs, otobüs, tramvay vb şeylerle gitmenin ne gibi çile çile olduğunu biliyor musunuz acaba? Yol parasi, hadi aciktin bir yemek vb en az ne kadar tutar? Peki bu insanlar ne kadar maaşla calisiyor? Size laf sokmadim. Paylastiginiz resimlerden gayet keyifli vakit gecirsiginize forumca şahit oluyoruz. Bir de üzerine bu tarz küçümser bir şekilde insanların tercihlerini yargiladiginizda son derece itici görünüyor o kadar. Yani siz de laf sokmuş gibi oluyorsunuz.

Forumdaki kendini bilmezlere şuan ki imzamla 'kendini bil' mesacı verdiğim doğrudur. İmzalarım hep laf sokma üzerine tasarlanır. Tabii.​

Bana da afilli birşey bulun , söz kullanmam

(Suskunluğum asalatimdendir olur mu? Ya da Karakterimle tavrımı karıştırmayın, karakterim kim olduğumla ilgilidir , tavrım ise senin kim olduğunla. )
(Bak sonuncu çok iyiymiş hee , napsam)

İmzam ile kendime laf sokuyorum ben fhjdksm:sırıt:

Üşenirim ben beğ.
Laf sokulacak ise dolaylı yollara gerek yök zaten direkt olmalı, herşeyin bi raconu var ağbii, hooobs.

neler olmuş neler.
profil araç gereçlerini bırakın cancazım
postunuzla sokabilirsiniz

Geri