İmtihanın Sırrı

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]KG-WEvT2rX0[/YOUTUBE]​

Şimdi ben şöyle birşey diyeceğimde umarım dediğim yanlış değildir. Melekler Allaha nasıl tapıyor ve onun emirlerinden çıkmıyorlarsa Tayyip Erdoğan taraflarıda o denli tapıyor. Özgür iradeden yoksunlar bu videoyu herkes izlesin birçok anlam çıkabilir.

Şimdi ben şöyle birşey diyeceğimde umarım dediğim yanlış değildir. Melekler Allaha nasıl tapıyor ve onun emirlerinden çıkmıyorlarsa Tayyip Erdoğan taraflarıda o denli tapıyor. Özgür iradeden yoksunlar bu videoyu herkes izlesin birçok anlam çıkabilir.

Kardeş sen de beni yanlış anlamada her gördüğünüz şeye niye bir bok atmak zorundasınız ? Şimdi bu video ile Tayyip arasındaki bağ nedir? Merak ettiğimden soruyorum.

Kardeş sen de beni yanlış anlamada her gördüğünüz şeye niye bir bok atmak zorundasınız ? Şimdi bu video ile Tayyip arasındaki bağ nedir? Merak ettiğimden soruyorum.

Sizinde her yazılan yoruma bok atma sebebiniz nedir ozaman ? Videodan çıkarılacak bazı ince detaylar vardır bende onu söylemek istedim. Niye alındın bu kadar anlamıyorum Burası forum her insan kurallar dahilinde istediği fikrÎ düşünceyi ve yorumu dile getirebilir. Şimdi izninizle konu paylaşayım sizinle hiç gece gece uğraşamıyacağım bırakında forumda birşeyleri söylemek için özgür olalım birde sizden izin alacaktım

Sizinde her yazılan yoruma bok atma sebebiniz nedir ozaman ? Videodan çıkarılacak bazı ince detaylar vardır bende onu söylemek istedim. Niye alındın bu kadar anlamıyorum Burası forum her insan kurallar dahilinde istediği fikrÎ düşünceyi ve yorumu dile getirebilir. Şimdi izninizle konu paylaşayım sizinle hiç gece gece uğraşamıyacağım bırakında forumda birşeyleri söylemek için özgür olalım birde sizden izin alacaktım

Arkadaş ben sana söyleme demedim, yorum yapma da demedim. İstersen onsekizmliyon büyüklüğünde puntoyla yaz ama cidden mantıklı bi soru sordum hani belki mantık çerçevesinde cevap verirsin diye :D Adam gayet normal dini bir video paylaşmış gelipde bunun altında kuyruk acısına merhem aramak niye onu merak ettim.

Arkadaş ben sana söyleme demedim, yorum yapma da demedim. İstersen onsekizmliyon büyüklüğünde puntoyla yaz ama cidden mantıklı bi soru sordum hani belki mantık çerçevesinde cevap verirsin diye :D Adam gayet normal dini bir video paylaşmış gelipde bunun altında kuyruk acısına merhem aramak niye onu merak ettim.

Ee kardeş bende sana mantıklı bir yorum attım demedim ki zaten son olaylara sinirlendim bundan bunu çıkarttım Belki ben Mantıksız bir cevap atmak istedim kime ne yani bırakında mantıksızlığımıda mantıklılığımıza kendimize göre yaşayalım. Elin CHP lisi ramazan ayında içki içer dinsiz olursa bende bunu çıkarttım o zaman :D

Ee kardeş bende sana mantıklı bir yorum attım demedim ki zaten son olaylara sinirlendim bundan bunu çıkarttım Belki ben Mantıksız bir cevap atmak istedim kime ne yani bırakında mantıksızlığımıda mantıklılığımıza kendimize göre yaşayalım. :D

Bak güzel kardeşim eğer genelleme yaparsan o genellemeye giren insanların verdikleri tepkileride kendi kurduğun düşünce ve yorumlarınla cevaplamak zorundasın. Yani böyle ergen triplerine girmekle olmaz.

Burada demişsin ki;

Melekler Allaha nasıl tapıyor ve onun emirlerinden çıkmıyorlarsa Tayyip Erdoğan taraflarıda o denli tapıyor.

Şimdi benim görüşüme, benim çıkarlarıma en yakın olan partı AKP. Ben oyumu burdan yana kullandım. Senin söylemiş olduğun genellemeye ben de giriyorum. Ben Allah'tan başka kimseye tapmıyorum. Şimdi sen bana çamur atmış olmuyor musun? Hakkıma girmiş olmuyor musun? Genelleme yapmamanı tavsiye ederim. Ying-Yang; Her kötünün içinde iyilik, her iyinin içinde kötülük vardır. Bunu ayırt etmeni temenni ederim.

Bak güzel kardeşim eğer genelleme yaparsan o genellemeye giren insanların verdikleri tepkileride kendi kurduğun düşünce ve yorumlarınla cevaplamak zorundasın. Yani böyle ergen triplerine girmekle olmaz.

Burada demişsin ki;

Şimdi benim görüşüme, benim çıkarlarıma en yakın olan partı AKP. Ben oyumu burdan yana kullandım. Senin söylemiş olduğun genellemeye ben de giriyorum. Ben Allah'tan başka kimseye tapmıyorum. Şimdi sen bana çamur atmış olmuyor musun? Hakkıma girmiş olmuyor musun? Genelleme yapmamanı tavsiye ederim. Ying-Yang; Her kötünün içinde iyilik, her iyinin içinde kötülük vardır. Bunu ayırt etmeni temenni ederim.

Ergen tripleri diyorsunda zaten 17 yaşındayız yani ağıza sigara alıpta büyüklük taslaması yapan herkes ergendir. Hamdolsun ergeniz ama o ergen kitle gibi elimi boka sürmeyen ergenlerdenim o nedenle ergen genellemesi yapmanızda hiç yakışmıyor sonuçta beynini kullanan kitle vardır birde kullanmayan . İşte AKP li olduğun için gelipte yoruma bok atıyorsun evet kardeşim genelleme yapıyorum. sende istediğin genellemeyi yaparsın umurumda bile olmaz ki zaten yapıyorsunuzda haydin iyi geceler. Varsa üstüne alınan beklerim oda genelleme yapabilir.

İroni yaptıydım İroni İroni :D :p

Aferin güzel kardeşim bu yolda devam et o zaman. Tebrik ediyorum seni.

Kendini ona tapmış gibi hissetmiyorsan bu kafii o kitleden değilsin hani böyle bir insana sımsıkı bağlanan tipler var ya sözüm onlaraydı neyse atışmış olduk. Beni Tebrik edecek o kadar insan varken size hiç gerek yok. Bak bana yapabileceğin en güzel iyilik ve gösterebileceğin en doğru yol sanırım öyle her yorum atana yorum atmamak olacak . Sinirlenmeyin ''yav he he'' deyip geçerim ben kimi zaman sizede tavsiye ediyorum. Maden mantıksız bir insanım niye bana ayak uyduruyorsunuz :) iyi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri