Impossible

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ForumBahane'nin en yeni üyesi Impossible Henüz pişman degilim diyede ekleme yapmış :cici:

tanışıklığımız eskiye dayanır muhabbet olmasa da sağlam biridir, severim, saygılı, esprili dir. Zeki çevik dir. (:

Gelir gelmez konusu açılan üyedir ayıp ayıp :T:
Ben nereye o oraya, sözümü hiç ikiletmez bu yüzden pek bi severim :p arada bir ayar verir, tepe taklak eder bu yönünü hiç sevmem :p
Kalemi güçlü, kafasi güzel arkadaşım benim eksik olma :p

Bi aksilik çıkmazsa 2 ay sonra balık ekmek yicez, hazır eline geçmişken kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartırsın artık eheh

Çok iğrenç yeeaağğ

Kafasını ısıracağım.

Sırf tabularını kırsın diye sohbeti onun başlatmasını bekleyeceğim üye :D
Forumda gelir gelmez enerjik tavrını,özgüvenini ortaya koydu ve kendini çok sevdirdi bana göre.
Bende ısındım kendilerine, dozunda ayarında bir insan

Çaycı üye, çaykolik üye, çay üye

:p

Çikolatalı+muzlu :p

Hiç bu kadar gulmemistim çok eğlenceli biri: )

serhat - berhata olan hislerime yakın şeyler var bu üyeye karşı, onlar kadar tanımasam da : )
kardeşimle eğlendiğim zamanları hatırlatan mesajlarını görüyorum, gülümsetiyo bolca.
müzik zevkini de kendisini de takip etmeyi de seviyorum : )

Ciddi birisi gibi geliyor ama oyunlarda vs gayet esprili , yeri geldiğinde olgun davranan birisi :)

Impossible

Merhaba bayım.. :T:
Forumda iki kişiyi merak ediyorum. Onlardan biri de sizsiniz vesselam.
Yorumların altında biraz ciddi biraz espiri vardır anlayana tabi.
Sanat aşkını görüyorum nedense.
Çok fazla tanımıyorum. Tanıyınca tekrar gelirim :p

Sir Impossible
İmkansız beydir kendileri. Çok şirindir o çok.Birazda hayırsızdır:|
Çok esprili konuşurken ağızınız hiç kapanmaz gülmekten:p
Bayım :thankyou:

Yoluna taş koyacağım :p :D Fazla tanıma fırsatı bulmadım,tanıyınca ekleme yaparım ileride :icon_wink: :p

Tanıdığım kadarıyla adamin dibi dedikleri kisilerden.Iyidir kendileri sohbeti guzeldir onunla konusurken somurtmak imkansiz =) Allah gonlune gore versin :cici:

Hayat enerjimi aliyo yea .s.s
yine de vazgecemiyorum ondan adsgcgvn

27.12.2014

Bizim damat işte .p

böyle adamları aramazsın. varsa yaşanacak olayın yaşarsın. istemediğin ot gibi biter dibinde. ama sonra seversin o otu. kafası güzel. gönlü güzel. anladığım kadarıyla anlamaya çalışanlardan. kolaylıklarla gelsin gelecekler. zor olsada tadını çıkarırsın hoş. sevgiyle kal

Bıdı bıdı bıdı bıdı.

24.11.2014

"Ben böyle yürek görmedim, böyle sevgi."

Son zamanlarda foruma girmiyor. Vakt-i zamanında Asel'den deli gibi kıskanırdım. Asel'e de kızardım, neden benimle o kadar sohbet etmiyorsun diye filan. O zaman yaptığım çocukluktu tabii. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı da benim üye sözlüğüme ağzına geleni saymıştı. Ben de hatalı olduğum için hiç sildirmemiştim. Ama nedense o kendisi sildirmiş.

Yine Asel'le birlikte ayrılmış forumdan. Tarihi ve saati aynı. :) İyi dostlar veya daha fazlası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri