İmpasıbıl Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1979 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalemine saglik kardesim ampullu bolumde ben koptum beni asan cumleler ama kulaga hos geliyor ama galiba anlamlari trajik hayat boyu basarilar

Şimdi sana Müslüm den bir şarkı atardım da neyse ,çay seven insandan zarar gelmez.:D

Tanısan seversin diyip duruyorsun ama en ufak kıpırtı yok:d
Neyse memnun oldum Ufuk :cici:

tavırlara dayalı ihtimaller yürütmek, saksıda paranoya yetiştirmek, kahveye nikotin dikmek, yarını bugüne iliklemek, ruhu olan her varlığı kendine içerlemek, sesinde anlam bulduklarını doyasıya dinlemek ve beklemek.. Beklemek.. yine beklemek.. İçerleyene kadar beklemek.. Beklemek.. Beklemek.. Bi' paranoyak gibi, beklemek, beklemek, beklemek ve yine yeniden beklemek..

Ne guzel bi tanitim.
Merhaba.

tavırlara dayalı ihtimaller yürütmek, saksıda paranoya yetiştirmek, kahveye nikotin dikmek, yarını bugüne iliklemek, ruhu olan her varlığı kendine içerlemek, sesinde anlam bulduklarını doyasıya dinlemek ve beklemek.. Beklemek.. yine beklemek.. İçerleyene kadar beklemek.. Beklemek.. Beklemek.. Bi' paranoyak gibi, beklemek, beklemek, beklemek ve yine yeniden beklemek..

Ne guzel bi tanitim.
Merhaba.

:) Merhaba.

Zordur beklemek , urettiklerin degerli olmali kolay cikmiyor belliki.
Bu kadar beklemek , offf ben yoruldum dusununce ..

Sirrini vermek istermisin ?

O dedigin icin bir dusunen , iskenceyi uzatir der..

Ne cok.biliyorlar degil mi ? belki biz mazosisttiz ,.

Nietzsche amcam doğru der, bu yüzden zevklidir demek ki. İnsanı acı olgunlaştırır ne de olsa.

Mutluluk ham mi birakir ki aci kutsallastiriliyor olgunluk icin ?
kim koyuyor bu kurallari ?

Yada sayfani sabote etmek istemiyorum :)

tanistik sayip memnun oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri