İmkansıza Aşık Olmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Mümkünlüde her şey mümkün. :D
Olsa da imkansız olsa, yok. :T:

Yani böyle Sevmek hani kanaya kanaya
Canin hergün acir yinede vazgeçilmezdir.
Her an aklında olmasi bardağa suyu koyarken dalıp yere dökülmesi dinlediğin şarkılarla onu düşünmek
Baktığın gördüğün her yeri onunla hayal etmek
Belli belirsiz sözü ile ömür tüketmek gelecek diye beklemek gidecek diye heder olmak kim çıkarsa çıksın karşına sanki ona aitmissin gibi geri çevirmek..
Bunun Vuslatini düşünemiyorum.
Kim kalkıp Sevecek Şimdi.

Bknz: Erol Evgin ben imkansız aşklar için yaratılmışım

Türklere imkansız diye bir şey denir mi la. piww .

imkansız diye bişey yoktur sadece zaman alır-Fatih Terim..ama bu aşkta geçer mi bilemem..

Aşkın en güzel modeli. Ne dert var ne tasa.
İçmeye yetecek kadar tribe giriyorsun kafi bu kadarı. Sürekli seni ateşleyen bişeyler oluyor içinde, yerinde durmak yok sürekli ileri... A noktasından B noktasına - B noktasından o hatuna giderim planları yapıyorsun. Tabi öyle olmuyor ama en azından bi yerlere varıyorsun. Buranın altını çiziyorum ( imkanlı aşklarda da sürekli bi yerlere, bi amaca ilerlemek vardır ama gereksiz kıskançlıklar, tripler, insanın boğazına yapışmalar vs. bunu engeller ) İşte imkansız aşkda bu yok ver elini Paris ver elini Adana.
Herneyse böyle geçiyor sonra rüyadan uyanıyorsun. Bu kısım süper ne kalp kırmak var ne de kırılmak ya da al hediyeni - ver hediyemi. Ya da... Günümüz aşklarında olan feysten engeli çakmak gibi xd
Kebap yani tavsiye ederim :P

Aşık olduysa, imkansız değildir o.

Hep karıştırıyoruz ya :/ İmkansız olan birlikte olmak, aşık olmak değil ki. :o

Adrenalin isteyen bünyeye sahip olmak.: ))))

aşka ele bir şeydiki :D adamı her şeye aşık ede bilir mesela ben en son bildiğimiz taşa aşık etdirmişdi gerçi imkansızdı amma etmişdi

Yıpratır yaşayamamak ve zamanını alır.
Değecek insanlar var buna tabi.

Geri