Imdb puanına göre film izlemek

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
illaki bakarım da yorumlarda önemli benim için

Önemlidir ama kaç kişi oylamış o da çok önemli :).

Hep düşük imdb'ye göre izlemişimdir,ayarım yok napim.

İzlemeden Önce Mutlaka Bakarım Imdb Puanına,
Düşükse Puanı İzlemekten Vazgeçerim.

Ah Biz İnsanlarr..
Napacaz Bu Önyargılı Davranışları : )

Normalde tavsiye üzerine izlerim gelen tavsiyelerde yüksek puanlılar oluyor zaten :D ama esaretin bedelini sırf bu niye birinci olmuş lan diye izledim

Hiç yanıltmayan ve önceliğim olan sinema değerlendirme şeklim

puanı, yorumları, konusu hepsine bakarım ben

Dikkate aldıgım şey ama bazı filmlere fazla puan verilmemiş değil.:T:

Bazı puanlamaların çok saçma olduğu yerdir

insanlara imdb puanlarının izleyicinin verdiği puanlara göre belirlendiği söyleyin :bekle

Afişe bakıp izlemek yerine Imdb puanına bakmak film sonu yada ortasında kişiyi hüsrana uğratmaz.
Aldığı puan, eleştirmen yorumları çok önemli.
Mutlaka bende öncelikle Imdb'den bakıp, öyle izlerim.

hint filmlerinin de puanları genelde yüksek oluyor. bu yüzden kıstasım öncelikle hint filmi olmadığından emin olmak.

Bu tarz 1 şeyi fornolarda yapıyorum bazen bakıyorum %98 beğenme oranı var, diyorum bunu bir izleyeyeyim. İzliyorum, tırt. Gerçekten film anlayışım ekseriyetle uyuşmuyor...​

Standart tüketim toplumunun yaptığı eylem.

Tesadüfe yer olmamalı, her şey en popüler, en yüksek puanlı olmalı. Asla düşük puanlı dizi/film izlememeli. Ancak; bilmiyor ki; (bir daha noktalı virgül koyarsam enseme terlik yiyecekmiş hissi) izleyeceği 3.4lük bir eserden hayatına yön verecek bir cümle, efendime söyleyeyim ufuk açıcı bir detay yakalayacağının farkında değildir. Neyse ben gideyim de itörnıl sanşayn of dı sıpotlıs mayndı izleyeyim.

Geri