Önce insanlardan para aldı yüzbinlerce çürük ve kaçak evlere onay verdi bir kaç oy fazla alayım diye,sonra da hepsini canlı canlı mezara gömdü..ölülerin vebali üzerinizde!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Masum olan, haksız ceza alan veya herhangi bir sebepten hakkı yenenler için bir komisyon kurulup itiraz dilekçesi kabul edilebilir. Bu komisyon ivedi bir şekilde dosyaları inceler ve gerçekten bir mağduriyet yaşanmışsa bununla ilgili aksiyon alabilir. Af hem de çok geniş kapsamlı bir af düşünülecek en son şey olmalı. Ehliyet affı en basitinden. Ya bu adamlar sayısız defa alkollü araç kullanan, trafik kurallarını ihlal eden ve senin benim bizim hayatımızı riske atan insanlar. Bunlardan gelecek oya da lanet olsun demek yerine sözüm ona hepimizi kucaklayan bir tavır sergilenmesi beni rahatsız ediyor. Ben seni anlıyorum @Lefty evet titizlikle ele alınsın ama af bağlamında değil.@glu
Af kapsamına giren konu vardır girmeyen konu vardır ve hükümlü af yasası tasarısında bile her suçlu af kapsamına girmez.
Kılıçdaroğlu'nun bahsettikerinin de ayrı ayrı ve titizlikle ele alınması gerekmektedir.