İmamoğlu yeni bir Erdoğan mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nedense aklımda hep bir şüphe bırakıyor..İleride kesin başa getirecekler ondan eminim..Sanki yeni bir öc alma dalgası gelecek gibi,bütün kurumlardan Erdoğan’ın yerleştirdiği elemanları silecekler ve bu yaşadığımız şeylerin aynısını bir daha yaşayacağız ama farklı bir ideoloji tarafından..umarım yanılırız!

İmamoğlu yeni bir Erdoğan değil ama bir şekilde halkın AKPartiye karşı alternatif tercihi olabilmeyi başarmış bir siyasetçi.
Yok ben öyle öc alma olayına falan inanmıyorum.
Kendilerince devleti yönetmeyi çalışırlardı seçim galibiyeti olsaydı.
Ellerine geçen güç, sadece içeride değil dışarıda da etki gösteren bir devlet gücü olunca kendi işlerine güçlerine gündemlerine bakarlardı diye düşünüyorum.
Ama ülke olarak değişimi iliklerimize kadar hissederdik diye düşünüyorum.
Pozitif ve negatif anlamda değil ama farklı bir yönetim anlayışına ve yaşamın her kısmına etkisine şahit olurduk.

İmamoğlu yeni bir Erdoğan değil ama bir şekilde halkın AKPartiye karşı alternatif tercihi olabilmeyi başarmış bir siyasetçi.
Yok ben öyle öc alma olayına falan inanmıyorum.
Kendilerince devleti yönetmeyi çalışırlardı seçim galibiyeti olsaydı.
Ellerine geçen güç, sadece içeride değil dışarıda da etki gösteren bir devlet gücü olunca kendi işlerine güçlerine gündemlerine bakarlardı diye düşünüyorum.
Ama ülke olarak değişimi iliklerimize kadar hissederdik diye düşünüyorum.
Pozitif ve negatif anlamda değil ama farklı bir yönetim anlayışına ve yaşamın her kısmına etkisine şahit olurduk.
Sence İmamoğlu Akp milletvekillerini,onların kurduğu yargı sistemini,bütün kurumlarda yuvalanmış adamlarını her yerden temizlemeden ve aynı eziyetleri.hukuksuzlukları yaşatmadan bunu es geçebilir mi? Sadece İmamoğlu ile bitmiyor iş,onu seçenlerin öfkesini,kinini gidermen lazım!

Etkileşim alacam diye yaptığın komiklik yakışıyor mu.

Sence İmamoğlu Akp milletvekillerini,onların kurduğu yargı sistemini,bütün kurumlarda yuvalanmış adamlarını her yerden temizlemeden ve aynı eziyetleri.hukuksuzlukları yaşatmadan bunu es geçebilir mi? Sadece İmamoğlu ile bitmiyor iş,onu seçenlerin öfkesini,kinini gidermen lazım!

Yok be, ben öyle şeylerin yaşanacağını düşünmüyorum.
Devletin başına geçmekten daha büyük ne var bir siyasetçi için.
Evet değişir bazı makamlar mevkiler ama herkes işine gücüne bakar.
Ha şuan için adam hapishanede ve haksızlığa uğrandığını düşündüğü için kızgın olabilir haliyle
Seçimi kazanıp Cumhurbaşkanı falan olunca geçmişi çok didikleme peşine düşceğini düşünmüyorum.
Bizim millet bu gün kızar yarın unutur.
Heleki desteklediği siyasetçi bir başarı elde ettiyse.

Geri