'İmamoğlu' Yasağı. Valilik Saatler Kala Çağlayan'ı Trafiğe Kapattı

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
3z6cDEG.md.jpg

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ifade vereceği Çağlayan Adliyesi'nin çevresindeki yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ifade vereceği Çağlayan Adliyesi'nin çevresindeki yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Valilik kararına göre, bugün saat 16.00'dan pazar günü (23 Mart) saat 08.00'a kadar kapalı olacak yollar şöyle:

3z60rbI.md.jpg

METROYA DA YASAK!​

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından duyurduğuna göre, M7 metro hattının 'Çağlayan' durağı işletmeye kapatıldı. Buna göre, metrolar Çağlayan durağında durmayarak seferine devam edecek.

KAYNAK

Bu gece bir kırılma gecesi olabilir. Her iki taraf açısından da. Süreci muhalefetin dirayeti belirleyecek. Olur da tutuklamalara rağmen hükümet baskın çıkarsa önemli bir eşiği atlamış olurlar. Eğer geri adım attırabilirlerse çöküşün başladığı gece olabilir.

"bakın yargı bağımsızdır, kararını verdi" diyerek serbest bıraksalar kendileri için eksi yazacağı belli. hem yanlış yaptıklarını kabul etmiş olacaklar, hem muhalefete karşı güç kaybedecekler, hem de halkın gözünde bir kurtarıcı olarak görülen imamoğlu şu süreçten daha da güçlenmiş bir şekilde çıkacak. bunu istemezler. her ne kadar iddialar, dosya boş olsa da şu saatten sonra tutuklama kararı geleceği belli. sonrası kayyum, ikinci bir gezi direnişi.. daha da bozulan ekonomide suçu birilerine atmak gerekir, bence bu yola gidecekler. karanlık günler bizi bekliyor.

"bakın yargı bağımsızdır, kararını verdi" diyerek serbest bıraksalar kendileri için eksi yazacağı belli. hem yanlış yaptıklarını kabul etmiş olacaklar, hem muhalefete karşı güç kaybedecekler, hem de halkın gözünde bir kurtarıcı olarak görülen imamoğlu şu süreçten daha da güçlenmiş bir şekilde çıkacak. bunu istemezler. her ne kadar iddialar, dosya boş olsa da şu saatten sonra tutuklama kararı geleceği belli. sonrası kayyum, ikinci bir gezi direnişi.. daha da bozulan ekonomide suçu birilerine atmak gerekir, bence bu yola gidecekler. karanlık günler bizi bekliyor.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Tutukluluk kararından sonra erken seçim kararı da gelebilir. Ne kadar geciktirirlerse o kadar kötü oluyor kendileri için.
Öyle veya böyle, kendi iplerini kendileri çektiler. Bu saatten sonra bütün dünya bunlara sırt çevirse, yerden göğe kadar mağdur da olsalar kazanamazlar.

Eğer bir yönetim baskı ve korkuya dayanan bir yıldırma operasyonu başlatmışsa artık o iktidar kendi içinde bir yıkılış dönemine girdiğini kabul etmiştir.İnsanlari baskı ve zulümle susturmak,biyata zorlamak ve korkakca güç gösterisinde bulunmak bir gücün tükenmişligine ve artık ciddi anlamda taban kaybettiğine işarettir.Karşı güruh, karalama ile lehine bir kazanç ümit etse de bu er ya da geç kendi aleyhine dönecek bir eylem olacaktır.

Ne olacak bilmiyorum ama bir gun cok buyuk bir sey olacak gibi hissediyorum.

Tutuklama olacak orası doğru tahmin ama hangi suçtan olacak.
Benim tahminim yolsuzlukdan olur.
Bence dosyayı geniş tutarlar. Sonuçta olayın hukuksal bir boyutu yok. Teröre para aktarma, yolsuzluk, görevi kötüye kullanma, kamu görevlisine hakaret vs vs

Bence dosyayı geniş tutarlar. Sonuçta olayın hukuksal bir boyutu yok. Teröre para aktarma, yolsuzluk, görevi kötüye kullanma, kamu görevlisine hakaret vs vs
Tamam ama terör olursa kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. Unutmamaları gereken bir durum var. İmralı ile irtibat kuranlar bu hükümet. Madem terörist bunlar siz neden kurdunuz derler.
Bununla beraber dün DEM heyetinin imralı ziyaretine izin verilmemiş.
Zaten bunların nıyetı istanbula kayyum atamak öyle yada böyle tutuklama olacak.

Tamam ama terör olursa kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. Unutmamaları gereken bir durum var. İmralı ile irtibat kuranlar bu hükümet. Madem terörist bunlar siz neden kurdunuz derler.
Bununla beraber dün DEM heyetinin imralı ziyaretine izin verilmemiş.
Zaten bunların nıyetı istanbula kayyum atamak öyle yada böyle tutuklama olacak.
Kent uzlaşısından kuyruk acıları büyük. Şu saatten sonra yapılacak olan şeylerin doğru yada yanlış olması önemli değil, neye hizmet ettiği önemli diye düşünüyorum.

İmamoğlu hesabından açılan canlı yayını anlık 2 milyon kişi izliyor;

Muhtemelen tutuklama kararını sabaha karşı herkesin uykuda olduğu bir zamanda verecekler.

ortalık sakinleşicek sanıyorlar herhalde
Millet zaten dolmuş iyice, her yönden taşmış. Sokağa çıkanlar için mesele sadece İmamoğlu değil. Çok büyük bir muhalif potansiyel dışarıda şu an. Muhalefet partisi süreci iyi yönetmez veya söndürecek, içini boşaltacak eylemlere girişirse hepsi heba olur. Gezi eylemlerinin sönmesinin sebebi de zaten bir öncüsü olmayışıydı. Burada CHP öncülüğüne bağlı her şey.

Geri