İmamlık

Konu sahibi son olarak 2659 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yapmayın lütfen ..
Hangi biriniz tanımadığınız insanların annenizi babanızı aşşağılamasını, onlarla dalga geçmesini kabullenebilir ..? Kaldı ki burada inanan insanlar için ALLAH, anneden de babadan da çok sevilir ve sayılır .. Haliyle inançsız arkadaşların bu konuda empati yapıp cümlelerini ona göre kurmalarını rica ediyorum kendi adıma .. Lütfen ..

iyi de adam ne demiş ki? inanana beklediğiniz saygının onda birini inanmayana gösterseniz muasır medeniyet seviyesine çoktan ulaşmıştık şimdi.
beni korumaya çalışma kuşum..recmedicekler beni..kesin hüküm budur.mürtedler idam edilir :( sen kendini kurtar.önce dine davet edecekler.kabul etmezsem işkence edicek hapse atacaklar..yine akıllanmamışsam sonum ölüm.mukadderat ne yapalım :(

Çok komik oluyosunuz böyle.

Hoş görülü bir dini recim adı altında kirleten ateistler acıyorum sizlere.

Çok komik oluyosunuz böyle.
hayır hayır..bunu inkar edemezsiniz..bu dinin bir gereği.bunu yapmak zorunda olduğunuz için asla kendinizi suçlamayın.bu sizin hükmünüz değil. bu şer-i'at..infaz anında hep bir ağızdan "allahûakbar!" diye getireceğiniz tekbir şu fani dünyada duyduğum son sözler olacak..ama aileme dokunmayın ne olur..onlar Sünni..

Herkesin inancı ve de inançsızlığı kendinedir.
Arkadaş başından geçen bir olayı aktarıyor ve bunu alaya almak hoş bir durum değil.
climax incisözlük tarzındaki yorumlarınla fazla zorlama. Zira amacın komiklik etmekse başardın. Gerçekten komiksin.

hayır hayır..bunu inkar edemezsiniz..bu dinin bir gereği.bunu yapmak zorunda olduğunuz için asla kendinizi suçlamayın.bu sizin hükmünüz değil. bu şer-i'at..infaz anında hep bir ağızdan "allahûakbar!" diye getireceğiniz tekbir şu fani dünyada duyduğum son sözler olacak..ama aileme dokunmayın ne olur..onlar Sünni..

Hayirlisiyla infaz hükmünü icra etmek bana düşer.

Sen ne diyosun ya?
Sana dalga geçme ve sus dedik. Sus!

Arkadaşlar cevap vermeyin yahu söyler söyler susar kudurasıca :D

alay algılandıysa özür dilerim.hiç öyle Bi adetim yoktur.kişilerle değil kurumlarladır konuşmalarım

Adamlar inanmadıkları ile sürekli kavga içerisindeler ya beni düşüdüren bu işte :D

Arkadaşlar tartışmak laf sokmak yada her hangi bir arkadaşımızın paylaşımlarını begenmeyebilirsiniz yorum yapmak zorunda laf sokmak mecburiyetinde de degilsiniz. Kimsenin dini dili ırkı kimseyi ilgilendirmez.

böyle ateist insanları içinize alırsanız dine de söver kuran'a da. lakin biz lafa değil icraata bakarız. icraat de yapılmış zaten banı yemiş yaptığı terbiyesizlikte yanına kar kalmış kapiş ?

ha bi de benim bi abim var kendisiyle sohbet ettirsem, yarım saatte takkesini takar rükusuna eğilir bu climax denilen zat. yarabbülalemin.

Ezanın okunmasını neden beğenmiyor ki adam ? Belli bir makamı falan yoktur ki ezanın , önemli olan oradaki cümleleri söyleyip insanları namaza davet etmek.Olur böyle şeyler bence üstünde fazla durmamak lazım.kimseye kendimizi beğendiremeyiz çoğu zaman zaten.

sayın hocam şöyle bir okuyun da bir de biz dinleyelim. eminim hakkını vererek okuyorsunuzdur.

yine ikindiyi forumda kılmış arkadaşlar.

climax ikna odasına alındı diyolar doğru mu beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri