İmam hatipler kapatılsın

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
üç grup birleşip imam hatipleri medrese seviyesine çıkarsınlar ismailağa süleymancılar birde ihlas birde menzili ekleyelim bırakın müslümanları rahat rahat eğitim alsınlar çok üstün zekalı olsam zamanım müsaid olsa gider kendim eğitim alırdım bu ülkede demokrasi var karışmayın insanların hayatına hayırlı geceler dilerim

Şimdi kalkıp ateistler vatandaşlıktan atılsın desem linç edersiniz beni !!!

İmam hatip liseleri zararlı değildir.
İlk kurulduğundaki amacı hatip ve imam yetiştirmekti. Hala da öyle.

İmam hatip liselerinde her bir öğrencinin önünde rahle ve Kur'an-ı Kerim bulunduğunu zanneden arkadaşlarımız olacak ki, bunu bir de bu ülkenin kurucusuna düşman nesiller yetiştirildiğini iddia etmiş.

Uzaktan veya yakından bununla alakası olmadığı gibi; normal lise düzeyinde hangi dersler öğretiliyorsa, aynı dersler imam hatip liselerinde de bulunmaktadır.

Bunların arasında bildiğim kadarıyla Atatürkçülük, İnkılap Tarihi, Felsefe gibi dersler de bulunuyor.

Bu forumda çağdaş yobaz olarak nitelendirdiğim bir üyemiz vardı. (Aksini iddia edemedi.) Kendisi "İmam hatip liselerinde İnkılapçılık dersi, neden sadece 1 saat öğretiliyor?" gibi bir soru sormuştu. Normal liselerde de 1 saat öğretildiğini bilmeden.

Kısacası imam hatiplerle, normal lise düzeyinde uçurum olacak bir fark yoktur.

"İmam hatipler kapatılsın" diye değil, "imam hatipler çoğalmasın" derseniz o zaman elle tutulur bir şey söylemiş olursunuz.

Bu zamana kadar "Güzel sanatlar kapatılsın." diyeni duymadıysanız, mümkünse "imam hatipler kapatılsın" sözünü de duymayalım. Tüm fikirlere saygılı olalım.

Değerli dostlar işin özüne gelirsek bu ve buna benzer ayrımcılık tabirinin uygun olacağı fetvalar yüzünden insanlarımız bir karmaşanın içine düşüyor. Ben müslümanım demek yerine 'alevi' 'sünni' şeklinde ayırmalar gibi nitelendirebiliriz bunu da. Bu tür şeylerin beyninde yer etmesine izin verenlere ben şaşırıyorum artık. Şu kış uykusundan uyanmalı bence dostlarımız

imam-hatipler-kapatilsin--i802502-600.jpg

Geri