İlluminati

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş gizli bir topluluk.

Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirler.

İzlemiş olduğumuz kliplerde, kitap kapaklarında,afişlerde hatta çizgi filmlerde.. heryerdeler.. Teşekkürler

Okumuş olduğumuz kitapların da etkisi ile lise yıllarımızda paranoyaklaşmamıza sebebiyet veren topluluk.
Illuminati was here :honk:

Dünyayı tek bir millet , tek bir devlet şeklinde yönetmek isteyen şeytani bir topluluk diye bilinir .Bi aralar sitesinde geri sayım yaptılar ama hiçbirşey olmadı .Birazcıkta abartılan saçma sapan bi topluluk işte :)

böreği bile vardır.

P5211036.jpg

bana kalirsa dunyayi onlar yonetiyor ve her sey planli

Dünyayı iki grup yönetir .. TEŞKİLATÇILAR VE TAPINAKÇILAR .. İlluminati de Tapınakçıların alt kollarından biridir ..

Önce kilise baskılarına karşı İtalyada Galileo önderliğinde küçük çapta kurulmuş,daha sonra masonlara karıştıkça amacından sapmış bir örgüttür.

Tek gözlü olan şey dimi bu ? Her filmde her klipte olanlardan .

bunların havası söndü, artık paralel devlet var paralel devlet :)

Bir soylu olarak egemen krala hizmet etmeyi arzu eden güclü itaat zirhini giymeyi isteyen kardeslerden olusan hemen hemen her devletin icerisine konumlanmis ülkemizde bir cok aktivite sunan ve bir cok sehirde seminer veren bir topluluktur. Katilmistim seminerine iZmirde cok yönlü kollari vardir.

Ortaokul öğrencilerinin çoğu merak salmış.Her gün dünya kadar hikaye dinliyorum :o

Geri