illuminati twitter geyikleri

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#illuminati Rıdvan hocam sayaç bitince ne olur? - Gol olur. espri yaptım dağılın hihiiii

#illuminati: sembolü iç teğet çemberine benzeyen ve fenerbahçe taraftarı olan bir liseli tarafından yönetilen örgüt. öleceksiniz ibneler.

Panik yok hangi kabloyu keseceğimi biliyorum. #illuminati

Sayaç sıfırlandığında 99.99.99 'dan geri başlıyacak nerden mi biliyorum yeni uydurdum..#illuminati

#illuminati ile ilgili tweet yazmayan sevgili bulamıyormuş galiba

#illuminati haftalardır geri sayıyor biz Türk milleti olarak gene yumurta kapıya dayanınca, son gün tutuşuyoruz.

#illuminati. Derste elektrikler kesildi siniftan sacma sesler gelio sanirim bi uyari

#illuminati'nin gizli belgeleri çalınmış ölümler iptal.

#illuminati haklı cıkıyosun galıba okul les kokuyo :/

Geri sayım bitince 'zaa xD' yazıcak diye korkuyorum #illuminati

Nasrettin Hoca koşarak otoparka girdi.Bütün siteyi toplayıp -Ya tutarsa? Dedi! #illuminati

Üçgenin "iç acıları" toplamı, amacı 180 derece döndürür.. #illuminati
geri sayım bitince twitterda #illuminati yazmayanları gelip alıcaklarmış!

Eger cidden basimiza bisiler gelirse kopmayalim birbirimizden ben Cennette Elma
Agacinin altinda olucam #illuminati

#illuminati hala TT, dünyada bir istatistik yapılsa illuminati hakkında en fazla fikir sahibi olan ülke Türkiye seçilir heralde

Sizin o #illuminati dediginiz sey saat 19.30'da basliycak #Galatasaray #feneve koyucak yer yerinden oyniycak

Şu #illuminati biraz daha popüler olursa biz de bu yıl doğan tüm çocukların adı illuminati olur başka da bişey olmaz.

Universite diplomasi ve bir adet eski kasa CLS'ye ruhumu size satiyorum, bilginize. #illuminati

#illuminati sinav sonuclari bugun 15.00 da aciklanacak..

#illuminati bize sökmez, üzerimizde göz varsa gider kurşun döktürürüz.

Bizde #vanminut gerçeğini olduktan sonra #illuminati de teğet geçer...

Bugun gunlerden carsamba...atraksyon yaratayim dedm. #illuminati askina

3 #illuminati bir araya gelirse üçgen yapar dikkatli ol. - siktir lan 4.yü bulup okey oynarlar.

#illuminati Bi gel,kulağına bisey soyliycem. Cok sasircaksin,valla bak

belediye aşure dağıtıyor bilsem sefer tasımdakini yemezdim #illuminati

#illuminati neden Gs-Fb derbisinin olduğu güne denk geldi acabaaaa ?

Hakem 90+3 derse bilin ki o maçı #illuminati izliyor.

Sevgili #illuminati bu tiviti sana gizlice yazıyorum.. Bi sığınak felan varsa herkesi satarım bilinsin de..Öptüm bye..

Uydu çekmemeye başladı , tüm televizyon kanallar kaybolmuş , aman yarabbi yoksaaaa #illuminati

#illuminati Bugün son gün. Filiz, sevişelim mi?

#illuminati sendin aşkım.

#illuminati Δ Δ Δ Δ Δ Δ Δ Δ Δ yağmur bile böyle yağıyor , bugünden korkulur.

Adamlar uzun zamandir geri sayiyorlar, ama biz ögrenci milleti degil miyiz gene son gece tutusuyoruz. #illuminati

#illuminati baska bi gun bulamadin mi be abi? Bu aksam derbi maci var. Izleyeydik eyiydii

#illuminati ye cok cok inanmak istiyorum bi seyler yapsinlarda su kimya ve fizIk sinavi olmasin istiyorum neyse yine hayalgucum tavan yapti

#illuminati Aziz Yıldırım i aksam galaasaray- fenerbahçe maçına getirecek

#illuminati Bunu da atlatırsak önümüzdeki, Maya’ların 2012 geri sayımına bakıcaz. ))))

YANLIŞ ALARM son 1 saat) #illuminati olm evde tek başımaym korkutmayn beni dışarı çıkıcam evde duramam neolcaksa olsun abdest alayımda

-o mavi #illuminati var ya o mavi #illuminati + eee - o senin .....anladın sen onu

twit gündemlerini tek tek gezdim tek #illuminati nin tt oldugu ülke biziz bunlar amerikanın oyunları kanmayın xD

Anneme #illuminati geliyor son 1 saat dedim, git odanı topla bende çay koyayım dedi.

dün akşamdan itibaren 10 saatlik elektrik kesintisi yaşadık. #illuminati nin büyük eylemi bu muymuş???

#illuminati colamı cipsimi aldım heyecanla bekliyorum rockefeller

#illuminati geri sayımı için son 1 saat! Ben kuaföre gidiyorum.Büyük bir olay olursa hazırlıksız yakanlanmak istemem.

Ankara için #illuminati vakti geldi mi? Orucu mu açayım mı?

Adamlar uzun zamandir geri sayiyorlar, ama biz ögrenci milleti degil miyiz gene son gece tutusuyoruz. #illuminati

#illuminati baska bi gun bulamadin mi be abi? Bu aksam derbi maci var. Izleyeydik eyiydii

#illuminati ye cok cok inanmak istiyorum bi seyler yapsinlarda su kimya ve fizIk sinavi olmasin istiyorum neyse yine hayalgucum tavan yapti

#illuminati Aziz Yıldırım i aksam galaasaray- fenerbahçe maçına getirecek

#illuminati Bunu da atlatırsak önümüzdeki, Maya’ların 2012 geri sayımına bakıcaz. ))))

YANLIŞ ALARM son 1 saat) #illuminati olm evde tek başımaym korkutmayn beni dışarı çıkıcam evde duramam neolcaksa olsun abdest alayımda

-o mavi #illuminati var ya o mavi #illuminati + eee - o senin .....anladın sen onu

twit gündemlerini tek tek gezdim tek #illuminati nin tt oldugu ülke biziz bunlar amerikanın oyunları kanmayın xD

Anneme #illuminati geliyor son 1 saat dedim, git odanı topla bende çay koyayım dedi.

dün akşamdan itibaren 10 saatlik elektrik kesintisi yaşadık. #illuminati nin büyük eylemi bu muymuş???

#illuminati colamı cipsimi aldım heyecanla bekliyorum rockefeller

#illuminati geri sayımı için son 1 saat! Ben kuaföre gidiyorum.Büyük bir olay olursa hazırlıksız yakanlanmak istemem.

Ankara için #illuminati vakti geldi mi? Orucu mu açayım mı?

#illuminati gelse de kopsak :p

#illuminati 'de bizi görecek mi

internetim yavaşladı #illuminati alametleri bunlar sana geliyoruz Allah'ımmm

#illuminati'nin de havası 16'da sona erecek. belkide biz sona erecez bunlar son yazılarım olabilir buradan selam söylemek istiyorum :D

illumunati dünyayı ele geçirse "ya of 5 dakka daha nolur" dicek merweler, selin_18'ler ve ayca_22f'ler tanıyorum, kesinlikle benim ayıbım.

#illuminati daha bi sürü işim var, 50 dk hayatta yetişmez. braz ek süre alsak..

Sevgili ve pek degerli #illuminati 'li abilerimiz, lutfen su olayi 5, 6 saat ileri atabilirmiyiz, derbi bitisine lutfen...

#illuminati 'ye cv'mi gönderip iş başvurusu'nda bulundum. hayırlısı olsun...

35. Gün = bisey rica etsem son dklarda benim şu 40 milyonlk yılbaşı ikramiyesi olayına bı faydanız olsa bu sene benim ikramiye #illuminati

49dakkamiz kalmis surda biz hala bitkilerin uremesini goruyoruz #illuminati bi el at.

herkez de bir dan brown okumus havası var adam #illuminati nın kıtabıbını yazdı herif YOK diye işte götünüz ne kalkıyor

#illuminati geri sayımın bitmesine az kala ekranda ne çıkacağını sizin için bulduk boşuna geri sayımı

http://inciswf.com/127283744663.swf

#illuminati abdestinizi alin bekleyinn bu isin sakasi olmaz

#illuminati de son 43 dadika... Bitsede dagilsak ya...

#illuminati yi abarttılar. Daha fazla abartmazlar dedik daha da abarttılar önünü alamadık.

#illuminati 336 days + 0h : 43m : 54s oldu **Spam/Adversiting** 7december.org ! Sazan.avi mi olduk şimdi ? :)

#illuminati nesin bilmem ama TNT de geri sayım yapıolar.. Ömer ÇELAKIL falan.. tırstım

Sayaç sıfırlandığında karşımıza bir AKP reklamı çıkmasın. #illuminati

#illuminati'nin bile bir sonu var bu hayatta hiçbirşey bizimle kalmıyor işte kanıtı :D

Allah'tan Devlet Bahçeli bisküvi gibi #illuminati demeye çalışmadı. "Ellerinde pillümünetler?, ilümveifranlar? sonra o çocuk soruyor ana!"

Geri sayım yaptığı siteyi açık tutmayı beceremeyip taşımak zorunda kalan #illuminati, dünyanın sonunu getirmekte bir hayli zorlanır bence.

#illuminati yetkilileri açıkladı : bu ilgiden çok memnunuz sayımı erteliyoruz gelecek bahara. hadi dağılın işimiz gücümüz var

Sirketin ayni anda elektrikleri ve suyu kesilince hakikaten noluyo laan dedim yani,iyi denemeydi. #illuminati

bi #illuminati akımıdır gidiyor hadi birazda bununla uğraşalımda ülkecek canımız sıkılmasın!!!

Bi baş ağrısı, bi elamet geldi bana yahu. #illuminati

Ölmücez lan ölmücez #illuminati dimi :P

#illuminati nihat dogani bunyelerine aldiklarini aciklamis!!!!ondanmis bu patirti gurultu...

#illuminati nin sitede birazdan nah yapan bir el çıkıcakmış gibi duruyo

nihat doğan'ın benide aralarına alsınlar isteklerine #illuminati'den cevap gelmesi bekleniyor

öf 37 dakika kaldı. elim ayağım titriyor. dermişim. #illuminati

#illuminati Seen Biziiim Herşeyiimizsiiin :D :D :D

#illuminati bize de çay'a gelsin.

Allahım... Sen bize akıl fikir ver... Ve şu gerizekalılarada verki, dünyanın sonunu sadece senin getirebileceğini anlasınlar.. #illuminati

Bu #illuminati ' yi ilk kez mi duyuyosunuz ya bari belli etmeyin

Ne oluyor ya? Herkes #illuminati yi konuşuyor.. 15:00'i bekliyor herkes..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri