#illuminati Rıdvan hocam sayaç bitince ne olur? - Gol olur. espri yaptım dağılın hihiiii
#illuminati: sembolü iç teğet çemberine benzeyen ve fenerbahçe taraftarı olan bir liseli tarafından yönetilen örgüt. öleceksiniz ibneler.
Panik yok hangi kabloyu keseceğimi biliyorum. #illuminati
Sayaç sıfırlandığında 99.99.99 'dan geri başlıyacak nerden mi biliyorum yeni uydurdum..#illuminati
#illuminati ile ilgili tweet yazmayan sevgili bulamıyormuş galiba
#illuminati haftalardır geri sayıyor biz Türk milleti olarak gene yumurta kapıya dayanınca, son gün tutuşuyoruz.
#illuminati. Derste elektrikler kesildi siniftan sacma sesler gelio sanirim bi uyari
#illuminati'nin gizli belgeleri çalınmış ölümler iptal.
#illuminati haklı cıkıyosun galıba okul les kokuyo :/
Geri sayım bitince 'zaa xD' yazıcak diye korkuyorum #illuminati
Nasrettin Hoca koşarak otoparka girdi.Bütün siteyi toplayıp -Ya tutarsa? Dedi! #illuminati
Üçgenin "iç acıları" toplamı, amacı 180 derece döndürür.. #illuminati
geri sayım bitince twitterda #illuminati yazmayanları gelip alıcaklarmış!
Eger cidden basimiza bisiler gelirse kopmayalim birbirimizden ben Cennette Elma
Agacinin altinda olucam #illuminati
#illuminati hala TT, dünyada bir istatistik yapılsa illuminati hakkında en fazla fikir sahibi olan ülke Türkiye seçilir heralde
Sizin o #illuminati dediginiz sey saat 19.30'da basliycak #Galatasaray #feneve koyucak yer yerinden oyniycak
Şu #illuminati biraz daha popüler olursa biz de bu yıl doğan tüm çocukların adı illuminati olur başka da bişey olmaz.
Universite diplomasi ve bir adet eski kasa CLS'ye ruhumu size satiyorum, bilginize. #illuminati
#illuminati sinav sonuclari bugun 15.00 da aciklanacak..
#illuminati bize sökmez, üzerimizde göz varsa gider kurşun döktürürüz.
Bizde #vanminut gerçeğini olduktan sonra #illuminati de teğet geçer...
Bugun gunlerden carsamba...atraksyon yaratayim dedm. #illuminati askina
3 #illuminati bir araya gelirse üçgen yapar dikkatli ol. - siktir lan 4.yü bulup okey oynarlar.
#illuminati: sembolü iç teğet çemberine benzeyen ve fenerbahçe taraftarı olan bir liseli tarafından yönetilen örgüt. öleceksiniz ibneler.
Panik yok hangi kabloyu keseceğimi biliyorum. #illuminati
Sayaç sıfırlandığında 99.99.99 'dan geri başlıyacak nerden mi biliyorum yeni uydurdum..#illuminati
#illuminati ile ilgili tweet yazmayan sevgili bulamıyormuş galiba
#illuminati haftalardır geri sayıyor biz Türk milleti olarak gene yumurta kapıya dayanınca, son gün tutuşuyoruz.
#illuminati. Derste elektrikler kesildi siniftan sacma sesler gelio sanirim bi uyari
#illuminati'nin gizli belgeleri çalınmış ölümler iptal.
#illuminati haklı cıkıyosun galıba okul les kokuyo :/
Geri sayım bitince 'zaa xD' yazıcak diye korkuyorum #illuminati
Nasrettin Hoca koşarak otoparka girdi.Bütün siteyi toplayıp -Ya tutarsa? Dedi! #illuminati
Üçgenin "iç acıları" toplamı, amacı 180 derece döndürür.. #illuminati
geri sayım bitince twitterda #illuminati yazmayanları gelip alıcaklarmış!
Eger cidden basimiza bisiler gelirse kopmayalim birbirimizden ben Cennette Elma
Agacinin altinda olucam #illuminati
#illuminati hala TT, dünyada bir istatistik yapılsa illuminati hakkında en fazla fikir sahibi olan ülke Türkiye seçilir heralde
Sizin o #illuminati dediginiz sey saat 19.30'da basliycak #Galatasaray #feneve koyucak yer yerinden oyniycak
Şu #illuminati biraz daha popüler olursa biz de bu yıl doğan tüm çocukların adı illuminati olur başka da bişey olmaz.
Universite diplomasi ve bir adet eski kasa CLS'ye ruhumu size satiyorum, bilginize. #illuminati
#illuminati sinav sonuclari bugun 15.00 da aciklanacak..
#illuminati bize sökmez, üzerimizde göz varsa gider kurşun döktürürüz.
Bizde #vanminut gerçeğini olduktan sonra #illuminati de teğet geçer...
Bugun gunlerden carsamba...atraksyon yaratayim dedm. #illuminati askina
3 #illuminati bir araya gelirse üçgen yapar dikkatli ol. - siktir lan 4.yü bulup okey oynarlar.