ZiFiR
Platin Üye
-
-
-
-
-
illuminati nedir?Hakkın da ne kadar bilgiye sahipsiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
illüminati sözlük anlamı aydınlanmışlar demektir kuruluş amacı bilimin ispatlanmasıyla alakalı olarak hatırlıyorum. daha sonra kilisenin bu topluluğa savaş açması bu topluluğu yer altına itti ve tamamen gizli bir örgüt haline geldiler.
şuan rothschild ailesinin yönettiği bu gizli tarikat tek dünya devleti planları doğrultusunda dünyanı yönetiyor ekonomilere yön veriyor savaşlar başlatıp bitirebiliyor.
ayrıca dünya tarihi üzerinde en büyük komplo teorilerinin hedefi halinde olan bir örgüttür. şeytana tapma, satanist eyleler, ve zihin kontrolü adı altında bir çok komplo teorilerinde başı çekmektedir.
Yarım yamalak bilgiye sahibim ama bu aralar çok konuşuluyor ve ben bunun da geçici olduğunu düşünüyorum. Bire bir karşılaştığım bir kaç durum böyle bir şey var olduğunu yahut oluşturulmaya çalışıldığını düşündürttü bana o ayrı mesele.
Yani önemsiz şeyler bunlar=)
En çok meydayı kullanıyorlar diye biliyorum ben de ve sosyal ağları ya da interneti.
yanılıyorsun kesinlikle illüminati gerçekten var olan bi tarikat bu konu hakkında aytunç altındal adlı araştırmacı yazarın kitapları ve katıldığı programları izleyebilirsin inanılmaz güzel bilgiler anlatıyor.
Yanılabilirim , dediğim gibi yarım yamalak bilgiye sahibim. Bu tür şeylerle fazla ilgilenmediğimden çok bilmiyorum okumuyorum da. Uzak durmak en güzeli yani
kesinlikle en büyük silahları medyadır kitlelere medya yolu ile hitap edip zihin kontrol tekniğini bu şekilde gerçekleştiriyorlar.
gül ve haç kardeşliği
vatikan ve tapınak şovalyeleri
Vatikan ve tapınak şovalyelerini görmüştüm