İlkokulda Resim Dersinde Çizilen Ev

Konu sahibi son olarak 2464 gün önce görüldü
Ya benim resmim o kadar güzel olmuştuki resim öğretmenim çok yeteneklisin kendini bu konuda geliştirmelisin demişti. O günden sonra hiç resim yapmamış olmam ya da çok nadir resim çiziyor olmam benim için üzücü.

Kocaman tepelerin önünde, m kuşların altında, ağaç ile aynı boyda, güneş açan bir güne bacasından duman tüten, yanından dere akan bir evdir. Güzeldir. Hayaldir.
595dfe5596bcdb3.jpg

Ev değil ama güneşten gelen çılgın bir akarsu vardı
Şimdi çiz deseler yine çizerim

Resim analizi eğitimi aldıktan sonra çizilen resimlere bakış açım değişti. Öncesinde çeşitli şekillerden ibaretken şimdi bir ruh barındırıyor. Farkındalığım değişti. Özellikle çocukların çizdikleri resimleri basite indirgemeyin, önemseyin.

Resim analizi eğitimi aldıktan sonra çizilen resimlere bakış açım değişti. Öncesinde çeşitli şekillerden ibaretken şimdi bir ruh barındırıyor. Farkındalığım değişti. Özellikle çocukların çizdikleri resimleri basite indirgemeyin, önemseyin.

Resmimi çizsem çocukluğuma inebilir misin :)

Resmimi çizsem çocukluğuma inebilir misin :)
İnemem çünkü bunlar tek başına bir kriter değil. hadi resim çiz seni analiz edeyim olayı değil yani sklj
Sosyal bilimler yordamaya dayandığı için tek bir minvalden yanlış çıkarımlara gidebilir xd

İnemem çünkü bunlar tek başına bir kriter değil. hadi resim çiz seni analiz edeyim olayı değil yani sklj
Sosyal bilimler yordamaya dayandığı için tek bir minvalden yanlış çıkarımlara gidebilir xd

"Uğraştırma beni şimdi."nin bilimsel açıklaması olsa gerek, çok iyi çıkarımlara gidebilirim .d

Ben hep yuvarlak pencereler çizerdim, kapısını da öyle, merdivenlerini de
Çatısında hep martılar olurdu
Dumanlı baca olmazsa olmaz
Bahçesi çitlerle çevrili, uğur böcekleri çiçeklene konmuş

Geri