İlkokula Aşı Ekibi Gelince Cesaretlenen Çocuklar

Konu sahibi son olarak 2462 gün önce görüldü
Öğretmenin "en cesur kim bakiyim aranızda" cümlesinin de tesiri ile en öne atlayan atılgan kişilerdir bunlar. Hala cesurlar mı acaba merak da etmiyor değilim

aşıcılar geldiği zaman cesaretlenenlerden ziyade zırıl zırıl ağlayanlar dikkatimi çekiyor. jdjdks her seferinde krize giriyorum. :D:D:D:D

Şimdi okula gelmiyorlar, sağlık ocağına aşınla gidip orada oluyorsun.Bu sene oğlum için öyle mesaj geldi hem okuldan hem sağlık ocağından.Okulda aşı da tarihe karıştı sanırım (:

benim ufaklık birinci sınıfta ve aşı oldu okulda
soruyorum aşkım acıdimi diye
yooo acımadı Ali umut ağladı ben ağlamadım dedi
cesur uşağım var :)

Ben hiç korkmamışımdır. Belki daha okula başlamadan yakalandığım bir hastalık sebebiyle bolca iğne vurulmuş olmamdan belki de tamamen başka bir şeyden kaynaklı.
Ama kanım alınırken ilgili ilgili tüpün kanla dolmasını izler, aşı söz konusuyken de öne atılmaktan çekinmezdim

Olm ben 4.sınıfta 1.55 ve 70 kilo hayvani bir şeydim direkt beni görüp 'gel lan büyükbaş keh keh ilk sana vurak iğneyi arkadaşlarını cesaretlendir' diyorlardı, kahpelerrr. :agla:​

Ben den çok çektiler. Öğretmenler de, Hemşireler de. Her seferinde amansız bir savaş çıkardı. Tabii hep onlar kazanırdı. Ama kolay bir zaferleri olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Geri