İlköğretime bu derste geliyor

E

Elif

Guest
2013-2014 eğitim öğretim yılında ilköğretim öğrencilerine hukuk dersi verilecek.

yurtdışında birçok konuda çalışma ziyaretleri yapılıyor. Bütün bunlar uygulayıcıların hakim ve savcılarımızın değişim ve dönüşüme adapte olması için yapılan çalışmalar. Bir de kamuoyu var. Milli Eğitim Bakanlığı'nda çok önemli çalışma yaptık. 2013-2014 yılında ilköğretim müfredatın içerisinde Temel Hukuk Bilgileri dersi konulacak. Ayrıca ortaöğretimde de bunu seçmeli ders olarak alabilecek. Önümüzdeki yıl başlıyoruz.

Mephistophelés

Bronz Üye
bu kadar zorlamaya ne gerek var şu çocukları 5-6 yaşında okula aldıkları yetmiyor gibi birde hukuk öğretmeye çalışıyorlar 5.sınıfa giden çocuga yazık günah,liseye getirseler bu dersi gene bi şey demem

CastieL

Bronz Üye
bu kadar zorlamaya ne gerek var şu çocukları 5-6 yaşında okula aldıkları yetmiyor gibi birde hukuk öğretmeye çalışıyorlar 5.sınıfa giden çocuga yazık günah,liseye getirseler bu dersi gene bi şey demem

biraz ağırlaştırıldı haklısın yalnız Almanya gibi ülkelerde 6,7,8 gibi sınıflarda bunlar var kardeşim

N

Nefertiti

Guest
bi bakıma iyi bi bakıma kötü.
İyi olan; böyle şeyleri öğrenmek ve hayatının heryerinde düşünerek hareket etmek iyi.
Kötü olan; çocuklara ağır gelicektir :)

Üst Alt