İlk Uçak Deneyiminizi Hatırlıyor Musunuz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
İlk uçak deneyimim olunca yazarım , söz :/

Uçağın kanat kısmında orta koltuğa denk gelmiştim. Cam kenarında da bayağı gösterişli göğüs dekolteli bir kadın oturuyordu. İlk uçak deneyimim olduğu için merakla dışarı bakmaya çalışıyordum. Yanımda ki kadında göğüslerine baktığımı düşünerek sürekli kıyafetini çekiştirip eliyle kapatmaya çalıştı yol boyunca.

Sanki hiç meme görmemişiz :T: Bırakmadı 2 dk aşağı bakalım. Zehir etti yolculuğu. :T:

İlk deneyim böyle geçti neyse artık öğrendim 3-5 TL fazla verip cam kenarı alıyorum.

Hatırlıyorum olmaması gereken bir şeyler olmuştu ama ben olması gerekenden haberdar olmadığım için hiç gerilmemiştim. :d halamlaydım, sürekli bana dönüp korkma bir şey yok diyordu ama ben zaten çok şeapmadığım için zjxnxnjdjdk komikti jsjssj

Küçükken uçtu uçtu yaparlardı heralde çok hatırlamıyorum:liv:

Uçağa ilk defa biniyordum.
Aprondan biraz uzaklaşınca kalkıp, gidiyor sanmıştım mereti.
Uçuş pistine kadar bildiğin otobüs gibi gitti de gitti. La dedim yoksa erzurum'a kadar böyle mi gideceğiz :/

Acil çıkış yerindeydim sanki her gün uçağa biniyorum bir de yerimi ordan seçtim. E tabii sen misin yiğitlik yapan ben uçakta oturur oturmaz bildiğim bütün duaları okudum.hatta havalalanına girdiğim dakika dualara başladım.çeşitli tavsiyeler aldım o derece manyaga bagladım :D :D sonra ucak havalandı anaaa bu muymuş dedim bu kadar korkttuğum hiçte korkulacak bişey yokmuş :D artık Kars'a gidip gelirken uçağa binecegim bosuna 20 saat yol çekıyormusum saftirik gibi dedim :D :D
heyecan korku stres gerilim mutluluk her bir duyguyu 1 bucuk saat ıcınde yasamıstım

Ve yetmedi hani yiğitlik var ya dönüşte de en ön koltukta oturdum :D cam kenarında sanki ucagı ben kullanıyordum :D ama iniş zamanı dedikten sonra kulagımdakı agrıyı eve gelene kadar cektım onuda unutmayacagım

Siz hiç 1. derece terör bölgesine uçakla indiniz mi?:/
Uçağı uçuracaklar sandım, diyeceklerim bu kadar tşk.

ya valla çıkaramadım, uçak mı demiştiniz? uçak değil mi? şu uçan dan?

Bakirim ben. Evlenene kadar da uçmayı düşünmüyorum, eşimle uçacağım, amin.​

Helikoptere binmiştim ilk.. Uçağa kıyasla daha çok kulak tıkanıyor ama çok da güzel..

Geri