İlk tanıdığınızda sevdiğiniz ama zamanla tadınızı kaçıran insanlar oldu mu?

Konu sahibi son olarak 1265 gün önce görüldü
olmadı her zaman aynı kişileri sevdim sevmeye devam edecem aramızı kimseler bozmayacak:))))

Var bitane kaliteli deyip kazanmak istediğim kazandığım ve konteynıra atılamayacak kadar çöp niteliği taşımayan birisi işte. İmha ettim tabi .)

Sevdiğim insan tadımı kaçırabilir
Bi çeşit mal gözüyle bakmadığımdan.

Sanalda bazen oluyor çünkü burada tiyatrocu çok fazla ve fark etmek zaman alabiliyor ancak günlük yaşamda olmaz çünkü iyi gözlemledikten sonra karar veriyorum.

Bundan doğal ne olabilir, tanışmak zaten bu :) bir şeyler yolunda gitmeyince iletişim kesilir ve hafifçe tat kaçar.
Ofsayt yok, oyna devam.

Yüzyüze görüşmediğiniz sürece kimseye güvenip aldanmamanızı öneririm. Çünkü kimle muhatap olduğunuzu bilmiyorsunuz bazen, “rahatsız” insan çok o nedenle mesafe her zaman iyidir.

Son düzenleme:
Bu mahallediki 2 Alman komsum. Senede kac kavgam oluyor bilmiyorum. Hastalar. Dönmeler. 2 yuzluler. Eeee sezen susarmi.. verip veristiriyorum namussuzlara.. ins son bir kac ayim kaldi

Tadımı kaçırmıyorlar ama bazı davranışlarına anlam veremediklerim oldu.

Olmuştur mutlaka, ama şimdi özellikle hatırladığım biri yok.

İlk başta sevmeyip sonradan sevdiğim kişiler olur hep.

Seçici olanlar buna imkan vermez.Emin olmadan kimseyi benimsememek iyidir

Tanıdıkça sevdiklerim de oldu , tanıdıkça uzaklaştıklarım da …..

Çok zor sevdiğim için pek olmuyor bu durum. Ama insanlık hali, istisnalar her zaman olacaktır.

oldu tabii. herkesi iyi insan sanıyorum bazen. yani hem bu kadar temkinli olup hem böyle yanılgılara düşmeyi nasıl başarıyorum ben de bilmiyorum...
sevmek zaman gerektirir, kendime notum.

Geri