BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam bidenem????Ah o zamanlar arabesk rapin içinden geçiyorduk....
En kral kekoydum..Tamam bidenem????
Onu anladık ama yenge hanım görmesin Onurcan, geçmişe bakarak bile trip atıyorlar ayıktırayım.En kral kekoydum..
Ama bizde ne kafalar yaşıyorduk..Uvır da yonja nokta kom filan takılıyordu, millet stüdyo diyor. Bravo kardeşim.
Senin meşhur klibini bilmeyen var mi?
Senin meşhur klibini bilmeyen var mi?
O zamanlar yaşımız genç daha hirsliydim şimdi yarım saat söz yazıp tek seferde okuyorum. Arada fark oluyor tabi.oturdum, klibi izledim, parçayı dinledim.....9 yıl önce bu işlerde daha iyiymişsin, karşim. zaman seni geliştirmemiş, geriletmiş sanki..... bilemedim.....
Öyle olmak lazım ya.Şeffaflığın ne güzel karsim ya )
O tecrübe dikkate alındı saygılar.Onu anladık ama yenge hanım görmesin Onurcan, geçmişe bakarak bile trip atıyorlar ayıktırayım.Tecrübe konuşuyor...
izledim fena değil de ileriye gideceğine niye geri gidiyon? iyi işte bu böyle yap@elazulreal klibi izledin mi ?
Bak o gün seninle konuştuk ya senden mikrofon önerisi aldım ya gitmedim bakmadım bile o zaman stüdyomuzda ne güzel geniş geniş kayıtlar yapıyorduk üzerine çalıştığımda cidden daha iyi işler çıkartabiliyorum benim sorunum bu sanırım,düşmüyorum artık eskisi gibi bazı şeylerin üzerine.izledim fena değil de ileriye gideceğine niye geri gidiyon? iyi işte bu böyle yap
Yardım kampanyası başlat bana 3 5 demeden elden ele toplayalım mikrofon parası...Şu çabaya Uçman lazım artık kardeşim ya