İlk randevu..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
En güzel kıyafetler seçilir parfüm vücuda boca edilir saçlar şekil yapılır metroseksüelliğin dibine vurulur diğer buluşmalarda giderek bu bakım azalır..

kişiye göre değişir ben genelde o gün ki ruh halime göre davranırım rahat olmayı seven biriyim genelde rahat giyinirim :)

kim süslenmem dese yalan bence. kendime güvenmem için, kendim için güzel görünmeliyim diye düşünüyorum. bu bana haz veriyor. karşımdakinden övgü almak beni çok mutlu ediyor bir çok bayan gibi. aksini iddia edenler inandırıcı gelmiyor bana

Cicim ayı varda cicim günü yokmu.
Buda cicim günü işte.

Merhaba, ben ilk randevuya silahıyla gelen komser kızımızın eski sevgilisiyim. Herkese bol heyecanlar, yüksek dikkatler.

Özeeldir...Daha sonra ya bunu ben mi yapmışım diye şaşkınlık oluşturacak davranışların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

İlk randevuya memelerini açıp gelen kadından muamezekâr yapım gereği anında soğuduğum hususunda mutabakata varmak isterim.

Bi de hamurker yiyen kadından, iyi bari ranch sosu da oralarıma buralarıma sürüm oradan batır patütese, biraz ağır ol krdsm ya.​

Geri