İlk öpüştüğüm erkek sensin

Konu sahibi son olarak 2327 gün önce görüldü
Hesap vermek zorunda değil ama soruyor işte mülakat gibi.
O da yanlış anlar mı diyor belki belki de fark ediyor adamda ilk olma arzusunu öyle diyor.

Adam pek inanmıyor bence zaten ve zamanı gelince ayrılırken, "Sen var yaağ kaç kişiye vermişsindir, bakireyim diyorsun kesin arkadan yaptın bulursun sonra salak kocayı kimseyle olmadım dersin o yer ama ben yemem.
Bana namuslu lazım yürü git kızım.."
Der.

öpüşmeyin böyle tiplerle
asılıp dursunlar

Saf erkekleri kandırmaya çalışan yellozlar yok değil.
Bu şekilde iyi aile kızı gibi görüneceğini sanıyorlar.
Tabiki hiç öpüşmemiş erkek ve kız vardır.
Fakat konuda geçen kişiler onlar değil.

Bu cümleyi duymak isteyen erkek ile bu cümleyi kuran kız arasında zihniyet açısından bir fark yoktur.

Ne desin kızcağız, hayatım alt tarafı 10-15 kere yiyiştim mi desin?

Hiç tasVIP etmediğim konular.

Her erkeğin hayali.
Ayak yapmayın.

Bu çocuk neden banlandı. Ben bu forumda neler dönüyor takip edemiyorum. Bu çocuğun kime zararı vardı ki

İlk öpüştüğüm erkek sensin. " diyeceğim kimse yok.

Bu kamuya bir açıklık getirmek istedim.

Bunu anlamayacak kadar salaksanız yapacak pek bir şey yok gibi..

Son ben olayım da gerisini boşver. Bu zamanda öpüşmeyen mi kaldı

Doğru, yanlis bilemeyuz.
Bu şey gibi bir sey. Adam annesiyle tanistirdiginda "daha once baska bi kizi annemle tanistirmadim" demesi gibi.
Ya da ozel herhangi bir şey paylasildiginda "mekan, olay, hediye vs." sadece seninle gittim, yasadim ya da sadece sana aldim gibi. Paylasmak istemez mi insanlar bu tarz ilklerinin ilk olduğu bilgisini?
Bu durumu da farkli görmüyorum. Karsisindaki gavat degilse ve kadina deger veriyorsa eger bu tarz bir bilgi onu mutlu eder. Bu durumu hayat memat meselesi etmeyeni de eder. Bu adam icin geçmişinin onemli olmamasiyla ya da adamin tutuculuguyla alakali degil. Annesiyle ilk tanıştırdiğı kadin olmamak sorun degildir ama ilk olmak degerli, ozel hissettirir degil mi?

Geri