ilk o yazsın

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
bu düşünce ne yazık ki çoğu kişide var. gereksiz bi beklenti içine girip mutsuz ederler kendilerini. biraz ego biraz da özgüvenle ilgili. amaaaaaaaan hoşlanıyorsan yaz gitsin :p

Güneş battıkdan sonra ardından tepelerin gerçek yüzü ortaya çıkar telatabilerin

ilk önce o yazsın, hep ben yazıyorum falan diye düşündüğüm hiç olmuyor ama o da hiç yazmayınca, yani yazan taraf hep sen oluyorsan bi süre sonra ister istemez "yazarak rahatsızlık veriyorum galiba" diye düşünüp yazmayı bırakıyorum. :'(

Sudoku falan cozun de vakit gecsin xd

bence aynı anda yazmalı süper olur :k1:

bende yok o, basmalı benimki

Ben ted mosby'nin üç gün kuralını uygulayıp üç gün sonra bir bahaneyle ilk mesaj atan olurum genelde.

ilk önce sen resim at der gibi:))
valla konusmak isteyenhersekilde yazar

eskiden ilk mi son mu vardı
kimi ilk diyordu kimi son
bu tavlama işleri bana göre deil

Yazmak istiyorsam yazarım aramak istiyorsam ararım, seviyorsam da söylerim sevmiyorsam da belli ederim... Kaç yasa geldik, beklemek sadece zaman kaybı... En kötü reddedilirsin sorun değil ilk kez başımıza gelmez...

ben bir keresinde böyle inat edip bekledim ilk o yazsin diye, yazdı ama düğün davetiyesini atmak için

bunu bana birisi demisti daha once. "neden hep ilk olarak ben yazmak zorundayim?" gibisinden. bana rahatsizlik verdigini dusunuyordu. oysa yazistigimiz ve konustugumuz zaman sohbetimiz hep guzeldi, eglenceliydi. yani burdan rahatsizlik vermedigini anlamasi gerekiyordu. benden de biraz aktif olarak sormami, aramami bekliyordu. valla ben yapamadim oyle. hani kardesim, yakin arkadasim falan olsa yapabilirim. veya cok uzun suredir taniyor ve rahat hissediyorsam da. bunun disinda ilk adim karsi taraftan gelmedigi surece ve sikayet edip duruyorsa biraz da senden baslasin diye, iste orda da bitiyo benim icin :emoji_unamused:

Geri