İlk ne yapardın?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
d1C1bF.jpg

Testi sabah sabah ilginizle sunuyorum algılarınızı acın iyice bakın lutfen:p
İlginç analizler sonuclari sizleri bekliyor!

Analiz sonuclarini akşam paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ocağı kapatırdım. Güvenlik her şeyden daha öncelikli.

Çay diyorum veya o kaynayan neyse işte.

Çocuğun altını değiştirirdim. Sonra köpeğe bir tekme.

Analiz sonuclarini akşam paylaşacağım.

Buna da "Selam Ay, nasılsın?" desen, "Bu sorunun cevabını akşam paylaşacağım." der. 2000 küsur mesaj atmış tek tek baktım 1047 tanesi "Analiz sonuclarini akşam paylaşacağım." diye bitiyor...​

Ben bebekle oynarım valla, çay da içmem zaten bebek varken, telefon umrumda değil, köpeği de alıp parka gideriz oh mis.

Düşündüklerimi buraya yazmayayım şimdi. Önce bebeği kucağıma alırım, sırası ile ocak ve telefon sorunlarını hallederim.
Köpek oynuyor zaten acil bir durum yok. Ama bebek onu görünce eğlenip susabilir.

Bebeği kucaklayıp ocağı kapatırım. Sonra köpek yastığı daha fazla paramparça etmeden elinden alırım.... telefon çok önemliyse bi daha arar......

Ocağı kapatıp bebişi kucağıma alır ,kapıyı açar köpüşü dışarı şutlarım canı sıkılmış heralde sjsnj azcık oynasın yastık kemirmekte neymiş xd telefon en sonraki iş bidaha arasın.

bebeği alirim ocaği kapatırım telefona bakarım köpek zaten parçalamış

Bebegı köpeğe verir kaynar suyu üzerlerine dökerdim.
Sonra telefonu kapatıp odadan çıkardım.

Bebeğin derdine bağlı ki ağlıyorsa sorun yok önce çayın altını kapatır köpeğe hoştt der bebeği kucaklardım sonra telefonu sussun diye açıp kapatırdım

ben bebekle oynarım demiştim, sakin ve becerikliymişim, yardımsever bir ponçik, aile pirensesi falan, ben tam bir minnoş ev kedisi miyim yani_
yine de çılgın cips partilerine hayır diyemem lütfen!

Geri