İlk Kez Uçağa Binecek Yolcu

Konu sahibi son olarak 2561 gün önce görüldü
Acil çıkış koltuğunun ne olduğunu bilmez.
Online check-in yapmaz.
Bagaj hakkını bilmez.
Gate'e zamanında gelmez.
Gelse de biniş kartıyla pasaportunu hazır bulundurmaz.
El bagajının boyutlarını bilmez.
Su vb istemekten çekinir.
Çok kibar olurlar.

Resmen ezmissin.
İlk bindiğim an geldi gözümün önüne jfjg
Pistte tur atarken havalandık sanıyordum o sesi duymamla birlikte gözlerimi kapatıp koltuğa yapismistim jhk:D

Havaalanına giderken saat kolye vb Şeyler takmistir sonradan isyan ederek çıkaracaktir :p

Check -in işlemleri için 3 saat önceden havaalanina gelmişte olabilir :p havaalanın da hava olsun diye facebook ta bildirim yapar :D

Pahalı diye oturup bir şey icmeyebilir :p

Kalmış mıdır ki uçağa binmeyen? Artık en fakiri bile uçak kullanıyor neredeyse. Havaalanında beklerken bazen otobüs garında gibi hissettiriyor. :T:

Lethe her şey para değil korku yüzünden hala bin(e)meyen insanlar var.

2 arkadasim var böyle.

Cam kenarında oturuyosan eğer yanındaki öküz dışarıyı izlemeye çalışır ne görecekse artık :T:

İlk THY ile iç hatlarda uçmuştum zengindik tabi o zamanlar baba parası yiyorduk :honk:
Başka bi etki bırakmadı bende :honk:

22 - 23 Yaşlarındaydım ilk uçağa bindiğimde bileti online almıştım cebimde param vardı havaalanında yemeğimi de yedim uçakta bira da içtim

benim ayfonum olduğu içün uçağa binmiyorum, fobisi var da ayfonumun, ay nerdesin popiiiiiii? hscldmdmd

Bundan tam 22 yıl once binmiştim, fakirler bilmez o zaman boyle zırt pırt sefer yoktu her yere. Agzıma tokadı yiyince koltuguma oturmuştum :D

2 hafta sonra bu ilkimi yaşıcam. :) Sıradışı bişi olmasa gerek.

Geri