İlk içilen sigara

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
6 yaşında içtiğimi hatırlıyorum ama içime hiç çekmedim. Sadece bir kez denedim o zamanlarda ondan sonrada hiç ellemedim. Keşke şu hayatta hiç denemedim deme gibi bir imkanım olsaydı. O yaşta hiç ellemeseydim.

koca sokakda kaldırımı denk getirip çıkamadıydım :T:

Teyzem kendisi içerken bana da vermişti. İçtimle içemedim arasında bir şey. Sanırım içmeyi becerememiştim. :) Agzımda bıraktıgı igrenç tadından ve elime sinen berbat kokusundan midem bulanmıştı. Hiç de bir kere içince devamı gelir muhabbeti olmuyor yalan.

ilk askerde içmiştim koğuştan garaja gidememiştim ogun bugun tövbe ettiğim zıkkım

Bir bayandaki o iğrenç kokusu tiksinmeme yetiyor. Bende hiç denemediğime içmediğime şükrediyorum

Vay be ilk 20 yasimda yakmastim seneler ne kadaaa cabuk geciyor. Yaslandim bu sigara yuzunden.

Kafayi Yemek Uzere İken Basladigim İllet. Hatirliyorumda 5 Dk Sonra Babami Arayip Sigara İciyorum Dedigimde Cok Sasirmisdi. 2 Ucu Malum Alet. Basid Sonuda Ayni.

Bana babam verdi ilk sigarayı öksürdüm filan baya kötü oldu uzak durdum babam işi biliyor :D bir kaç kere dağa çıkardık o zamanlar denedim olmadı. iyi ki olmamış :D

Abim tarafindan ikram edilnis olan sigaradir babama dwmim siye :asd:

Bilmediğim.Hayatta en nefret ettiğim şeyler arasında 1. sırada..

Denemek kötüydü.Alışkanlığa dönmesi daha kötü oldu.

yaş 8,babam içerken bende içecem diye tutturdum babam da al iç dedi,sonrasi olmadı zaten nasıl tiksinmişsem xd

Geri